Ισοπαλία στη Λευκάδα ο Τηλυκράτης με τον Γιούχτα

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Λευκάδας μεταξύ του Τηλυκράτη και του Γιούχτα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

Στο 17′ πρώτη καλή φάση στο ματς για τον Τηλυκράτη . Κεφαλιά του Ντοναλντόνι η μπάλα άουτ.

Στο 26’ ο Μπουτσάκης εκτέλεσε γεμίζοντας στην περιοχή, ο Ροβίθης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

31’ Ωραίος ομαδικός συνδυασμός για τον Γιούχτα, με τον Πολυχρόνη να αφήνει την μπάλα στον Αλεξόπουλο που έβγαλε μια καλή μπαλιά στον Ροβίθη, ο οποίος σούταρε υπό πίεση στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 33΄καλή στιγμή για τον Τηλυκράτη με τον Ντοναλτόνι και πάλι.

Στο 34’ ο Ροβίθης με σουτ έξω απ’ την περιοχή απειλεί, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας του λέει όχι με απόκρουση.

37′ Νέα καλή στιγμή με τον Ντοναλντόνι για τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

76΄Πολύ καλή στιγμή για τον Γιούχτα. Σουτ του Πολυχρόνη από καλή θέση η μπάλα κοντράρει στα σώματα και φεύγει μόλις άουτ.

77′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Τηλυκράτη. Σέντρα του Περιστέρη ο Ντοναλτόνι από κοντά δεν θα μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δραγάτης από την Ανατολική Αττική με βοηθούς του τους Παπαδόπουλο από τον Πειραιά και Τάκο από Αιτωλοακαρνανία.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Βλάσης Ναστούλης): Παρδαλός, Γιαννιώτης, Ανδρέου, Κωστόπουλος, Ρίζος, Τόσκα, Ζδράβος, Τεγούσης (59΄ Σπανουδάκης), Μπελεβώνης (59΄ Νιφορόπουλος), Περιστέρης (80΄ Σκιαδάς), Ντοναλντόνι (85΄ Κόκκορης).

Γιούχτας Αρχάνων (Νίκος Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Κόλα, Φαζός, Αλεξόπουλος, Μπουτσάκης (81΄ Δασκαλάκης), Μπρους (81΄ Κίσσας), Ροβίθης (68΄ Κωστανάσιος), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης.