Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Παραποτάμου

Με έναν άξιο βαθμό έφυγε από το νησί της Κέρκυρας ο Αστέρας Παραποτάμου.
Το συγκρότημα του Σπύρου Παππά  έβγαλε πάθος στο γήπεδο κατάφερε να προηγηθεί στο 24΄με τον Χριστόδουλο Πανταζή κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Αστέρας δέχθηκε την ισοφάριση 11 λεπτά αργότερα με το σουτ του Τσεβανέδη αλλά δείχνοντας συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του, δεν επέτρεψε στην Λευκίμμη να πετύχει και δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά όσες φόρες έφταναν κοντά στο γκολ, πότε ο γκολκίπερ Πάντος (έκανε σωρεία αποκρούσεων) έλεγε στοπ, πότε έδιωχναν οι αμυντικοί και άλλοτε η αστοχία των παικτών της Λευκίμμης δεν επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Σφακιαννάκη να πανηγυρίσουν την νίκη.
Ο Αστέρας αν και τυχερός θα μπορούσε να είχε φύγει και με το διπλό καθώς στο 45΄ ο Γιαννακός έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Γκόλια με τον τελευταίο να μην μπορεί να πιάσει το σουτ απέναντι από τον Κορμπά ενώ και στο 67΄το πολύ καλό σουτ του Γιαννακού τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Τέλος, άξια αναφοράς είναι η πολυ καλή παρουσία για ένα ακόμη παιχνίδι των δυο νεαρών 15χρονων του Αστέρα Διαμάντη και Παπαδόπουλου ο οποίοι τα πήγαν εξαιρετικά σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς.

A.E. Λευκίμμη (Σφακιανάκης): Κόρμπας, Αναστασιάδης, Σαμουιλίδης, Βούλγαρης (85΄Βασιλάκης), Στέρεφ (47΄Κάντας), Χατζηδημητρίου, Λεπενιώτης, Φωτιάς (68΄Κουλούρης), Τσεβανέδης, Ηλίας, Ρογκότης.
Αστέρας Παραποτάμου (Παππάς): Πάντος, Μπάρκας, Διαμάντης, Σουλιώτης, Μητσέλος, Κώτσιας (65΄Παπαδόπουλος), Πασχάλης, Παπανδρέου, Γκόλιας, Πανταζής Χ., Γιαννακός (90΄ Βαγγελής).

πηγή: theball.gr