Ισοπαλία (1-1) για ΑΕ Καραϊσκάκης κόντρα στον Εργοτέλη

Ισόπαλοι αναδείχτηκαν ο Εργοτέλης με τον Καραϊσκάκη, με τους Αρτινούς να χάνουν σημαντική ευκαιρία για να μπουν στη δεκάδα.

photo: intime.gr

Στο 1-1 έμειναν ο Εργοτέλης με τον Καραϊσκάκη, με τους Αρτινούς να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά να μην καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη.

Το ματς:

Στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Βουκμίροβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Καλογεράκη. Στο 27′ ο γκολκίπερ του Εργοτέλη απέκρουσε και την κεφαλιά του Τζιώρα, ενώ στο 31′ το απευθείας φάουλ του Άλεξιτς πέρασε εκτός. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ροντρίγκες στο 43′, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με την εκτέλεση φάουλ του Έφορντ ένα λεπτά μετά, να απομακρύνει ο Μέλκας.

Στην επανάληψη, ο Τζιώρας προειδοποίησε στο 58′ με τον Καλογεράκη να είναι σε καλή θέση, ωστόσο, στο 62′ σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή. Η απάντηση του Εργοτέλη ήταν άμεση, καθώς στο 70’ο Ροβίθης στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ισοφάρισε για τον Εργοτέλη. Στο 75′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Μαζουλουξής δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 80′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Έφορντ να σουτάρει μόλις άουτ. Στο 87′ ο Τσέλιος σούταρε με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Καραϊσκάκη. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έμειναν κι αυτοί με δέκα, λόγω δεύτερης κίτρινης του Ροντρίγκεζ. Στην εξέλιξη της φάσης η εκτέλεση φάουλ του Μανουσάκη δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)
Βοηθοί: Πλάκας (Δυτικής Αττικής), Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης (17′ λ.τ. Οικονόμου), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπρους, Τσέλιος, Kβατενγκ (46′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης, Ιατρούδης, Εφορντ

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Ροντρίγκεζ Καψάλης, Παναγιώτου, Παπανίκου, Χούσος (86′ Μπαντέ), Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (79′ Ματθαίου), Κάκκο, Aλέξιτς Τζιώρας

πηγή: liganews.gr