Ισοπαλία (1-1) για Θεσπρωτό και ΠΑΟΚ Β στην Ηγουμενίτσα

Ισόπαλοι με 1-1 ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας με τον ΠΑΟΚ Β’, με τους Ηπειρώτες να ανεβαίνουν στους 14 πόντους, ενώ τους “ασπρόμαυρους” να πηγαίνουν στους δέκα πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες και κυρίως το παιχνίδι κέντρου προτιμήθηκε, με τον Πανίδη να απειλεί για τον ΠΑΟΚ Β’ στο 13′ λεπτό και στο 20′ λεπτό αντίστοιχα. Στο 45′ λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν μια ευκαιρία με τον Σαραντίδη, αλλά το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.
Ο Θεσπρωτός κέρδισε πέναλτι με τον Στεργίου στο 50′ λεπτό, με τον Σαραντίδη να το εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-0. Άμεση η απάντηση του ΠΑΟΚ Β’, ο οποίος πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γκορτζετζιάνι (55′ λεπτό). Οι “ασπρόμαυροι” στα επόμενα λεπτά είχαν καλή ευκαιρία με τον Γκορτζετζιάνι στο 81′ λεπτό, ενώ ο Θεσπρωτός απείλησε με το Ραμίρεζ στο 70′ λεπτό, ενώ ο Κωνσταντίνου “καρδιοχτύπησε” την αντίπαλη άμυνα στο 75′ λεπτό, με το τελικό σκορ όμως να παραμένει στο 0-0

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Βαλέντε, Ντ’ Αλέσιο, Γώγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας (65′ Βαταμίδης), Ραμίρεζ (83′ Ζβι), Κωνσταντίνου, Σαραντίδης, Ρομέρο (83′ Διγκόζης), Στεργίου (60′ Λύγκας).

ΠΑΟΚ Β (Παμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (70′ Φασίδης), Χατζηστραβός, Σπυρίδης (60′ Σαλαμούρας), Τζίμας, Πανίδης (46′ Γκορντεζιάνι).

πηγή: liganews.gr