Ισοπαλία 1-1 μεταξύ Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Αναγέννησης Καρδίτσας

Με γκολ του Ξέρα στο 90+1’ η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε πολύτιμο βαθμό (1-1) στην Μηχανιώνα κόντρα στον τοπικό Ποσειδώνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Στο 3’ ο Ξανθόπουλος κέρδισε πέναλτι, όταν ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κοντογιώργη. Ο Ξανθόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, ο Θεολόγης έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 70’ με κεφαλιά του Γιαννούση από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα του Ξανθόπουλου από τα δεξιά. Η ΑΣΑ ισοφάρισε στο 90+1’ με σουτ του Ξέρα μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Μπακαδήμα για το τελικό 1-1.

Με αυτό τον βαθμό η Αναγέννηση Καρδίτσας έφτασε τους 4 σε δύο αγώνες ενώ από την άλλη για τον Ποσειδώνα ήταν ο πρώτος βαθμός.

Σκόρερ: Γιαννούσης (70’) – Ξέρας (90+1’).

Συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ: Συλλέκτης, Γιαννούσης, Δεληζάνος, Λαγόντζος, Χριστοδουλίδης, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης, Κατσουλίδης, Τοπούζης, Δημητρακόπουλος, Ξανθόπουλος.

Έπαιξαν και οι Πασσαλής, Σφέτκος, Αζούδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Θεολόγης, Κουτρομάνος, Μλαντένοβιτς, Μπακαδήμας, Νίκιτς, Χασομέρης, Πολίτης, Γκουγκούδης, Τζέκος, Μπιτέλης, Κοντογιώργος

Έπαιξαν και οι Ξέρας, Β. Θεολόγης, Λώττας, Καρακλάιτς,

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Φαλτάκας (Ηπείρου), Θανασιάς (Γρεβενών)

4ος: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)

πηγή: liganews.gr