Ισοπαλία (1-1) στην Αριδαία για τον Θεσπρωτό

Ο Αλμωπός Αριδαίας και ο Θεσπρωτός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στους 17 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους επτά πόντους.

Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές στην αρχή του αγώνα και έγινε παιχνίδι κέντρου. Ο Κωνσταντίνου για τον Θεσπρωτός είχε δοκάρι, αλλά το σκορ παρέμεινε στο 0-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 52′ λεπτό, οι κυανόλευκοι έκαναν το 1-0 με το σουτ του Παπαδόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι όμως έβγαλαν αντίδραση και κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή του Ντόντη στο 85′ λεπτό, με τον Τσιμόπουλο να το εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-1. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βάλουν και άλλο γκολ στα επόμενα λεπτά, με το τελικό σκορ του αγώνα να παραμένει στο 1-1.
Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης) : Ντόκιτς, Μανωλάκης, Παρασκευάς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Έππας, Πέττας, Παπαδόπουλος, Ταχματζίδης
Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα) : Τσιμόπουλος, Ντόντης, Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πανταζέλος, Χατζάκος, Λύγκας, Κωνσταντίνου, Δρίτσας.
liganews.gr