Ισοπαλία 1-1 στο Αίγιο για Παναιγιάλειο και Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή συνολικά ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, αλλά και πολύ φλύαρη

Photo: pelop.gr

Τελικά το παιχνίδι αποδείχθηκε ντέρμπι και η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Αίγιο, μένοντας στο 1-1 με τον Παναιγιάλειο.

Ετσι, η διαφορά με τον Τηλυκράτη έπεσε στους 5 βαθμούς, τη στιγμή που οι «κοκκινόμαυροι» έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο με την αγωνία να παρατείνεται.

Το σκορ για τον Παναιγιάλειο άνοιξε ο Σκούτας στο 17′. Στο 37′ ο Κέρι έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Ιωαννίδης) και στην επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης με ένα καταπληκτικό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η Παναχαϊκή συνολικά ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, αλλά και πολύ φλύαρη, καθώς ο Κέρι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιωαννίδη σε τρία τετ α τετ, όμως και ο Μπουρλάκης στο 76′.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (70′ Πλατυκώστας, Μακρίδης, Σεμπάστιαν Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Καράκουτης (90′ Ψωμαράς), Σκούτας (46′ Λιάτος), Καστάν (65′ Βλαχόπουλος), Αλεξ Αφούσι, Χατζηαντωνίου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Μαγκάκης (70′ Κυβελίδης), Τσακμάκης, Σμίλτος, Λιποράτσε, Κωνσταντακόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης, Καρακλάιτς (83′ Λιμάτσι), Τεγούσης, Κέρι.

πηγή: pelop.gr