Ισοπαλία (2-2) ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Καραΐσκάκη Άρτας (photos)

Παναχαϊκή και Καραϊσκάκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στο γήπεδο της Αγυιάς, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.
photo: intime.gr

Η ομάδα της Άρτας άνοιξε το σκορ στο 10’ όταν ο Μαραθωνίτης βγήκε στην αντεπίθεση, κέρδισε τις κόντρες και πλάσαρε τον Σούλη για το 0-1. Έξι λεπτά μετά, ο Καραϊσκάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Ρουμπάγκουκα έκανε το γέμισμα μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Φαν Ίπερεν, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο φινάλε του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45’ η Παναχαϊκή έφτασε στην ισοφάριση (1-1). Ο Ανάκογλου εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Γιούσης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Το 1-2 για τον Καραϊσκάκη έγινε στο 68’ με τον Μαραθωνίτη. Ο Γαλεάδης με σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Μαραθωνίτη, ο οποίος με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την μικρή περιοχή.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Κουσκουνάς με κεφαλιά μέσα από την περιοχή στο 81’, μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά. Μάλιστα στο 85’ η Παναχαϊκή είχε δοκάρι με τον Γιούση.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαδόπουλος): Σούλης, Πάνος (55’ Αποστολόπουλος), Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Μουστακόπουλος (74’ Τσερούτι), Μασούρας (55’ Κουσκουνάς), Αργυρόπουλος (44’ λ.τρ. Ανάκογλου), Αραβίδης, Μπάτροβιτς, Γιούσης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Αργυρίου): Μπουργάνης, Παπανίκου, Τάμπας (10’ λ.τρ. Κόκας), Γιαννιώτης , Van Iperen, Rubanguka (70’ Δερμιτζάκης), Lovric, Νταλακούρας (46’ Κορέλας), Δεινόπαπας (53’ Γαλεάδης), Μαραθωνίτης (70’ Τσούτσης), Δούμτσιος

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθήνας)

Βοηθοί: Μπουρζοβίτης, Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

4ος: Μπαϊρακτάρης (Αθήνας)

πηγή: liganews.gr