Ισοπαλία 2-2 για Τρίκαλα και Ζάκυνθο

Δεν κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα για 2ο εντός έδρας ματς να προσφέρει στους φίλους του την χαρά της νίκης.

Οι “κυανέρυθροι” έμειναν στο 2-2 με την Ζάκυνθο έπειτα από δύο γκολ… δώρο της τρικαλινής άμυνας στους νησιώτες.

Στο α’μερος οι παίκτες του Βασίλη Καλογιάννη ήταν άχρωμοι, χωρίς διάθεση και πάρα το γεγονός ότι πιεζαν καλά και είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν

Μάλιστα στο 14′ ο Νικολιτσας εκμεταλλευτηκε το λάθος του Ζαΐμι και πέτυχε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη το Στάδιο πάγωσε από τον τραυματισμό του Μαρούδα ο οποίος αποχώρησε με ασθενοφόρο, έχοντας τις αισθήσεις του.

Απο εκείνο το σημείο και μετά ο ΑΟ Τρίκαλα ανέβασε ρυθμούς, ειδικά με την είσοδο του Βασιλείου και η ισοφάριση ήρθε από τον Αλεξίου με φάουλ στο 66′. Μάλιστα στο 80′ ο Νίκος Σκόνδρας έγραψε το 2-1 με ένα εξαιρετικό πλασέ αλλά στο 98 ο Τσιμέλι, μετά από λάθος της άμυνας τσίμπησε τη μπάλα και πέτυχε το 2-2.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Καλογιάννης Β.): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας Ι., Μαλάκος, Ζαΐμι (46′ Μαρούδας (λ.τρ. 59′ Βασιλείου) , Κοντογεώργος, Σαμαντάς (82′ Μπέκας), Σκόνδρας Ν., Κωστόπουλος, Κατσαντώνης (33′ λ.τρ. Πατρώνης), Αλεξίου

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καραμαλίκης Στ.): Οικονομάκης, Μεντής, Σούρμπης, Γουσέτης, Λάμπογλου (66′ Κακολύρης), Τσιμέλι, Κάρδαρης (90′ Λιβέρης), Σάϊμπερτ, Μούστα, Νικολακόπουλος, Νικολίτσας (82′ Ντούκας)

πηγή: goal-trikala.gr