Ισοπαλία 2-2 ο Θρίαμβος Λούρου με τον Αμβρακικό Βόνιτσας

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Θρίαμβος Λούρου και Αμβρακικός Βόνιτσας για την 2η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με τελικό σκορ 2-2.

Η ομάδα του Τάκη Κονιδάρη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με σουτ του Νταλιάρδα και στο 9΄ είχε δοκάρι με απευθείας κόρνερ του Χαϊδάκη.

Στο 14΄ ο Θρίαμβος Λούρου ισοφάρισε με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γεωργίου ενώ στο 31’ ο Ζάκκας με σουτ έβαλε την ομάδα του Βλάση Ναστούλη μπροστά.

Η ομάδα του Αμβρακικού Βόνιτσας παρά το σοκ της γρήγορης ανατροπής βγήκε και πάλι μπροστά για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 63’ όταν ο Λιότσος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπακόλα.

Διαιτητής: Φίτσας

Βοηθοί: Τσόγκας-Κέφης

Θρίαμβος Λούρου (Βλάσης Ναστούλης): Μπακόλας, Τσίρος (86΄ Μαλέσκος), Κατσιγιάννης, Δήμας, Μπάχα (53΄ Καλέσιος), Τουλκερίδης, Κούσης, Ζάκκας (67΄ Πάνου), Ζιώγκας, Γεωργίου, Χαλάστρας (58΄ Κολιός).

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάκης Κονιδάρης):  Τρανουλίδης, Θεοδωρίδης, Γεωργαλής, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Λιότσος, Νταλιάρδας (88΄Σπανός Σ.), Ντόντης, Τσώλης (76΄ Προδρομίτης), Χαϊδάκης (93΄  Κουτσογιώργος), Πόποτας (20΄ λ.τρ. Σπανός).