Ισοπαλία 2-2 ο Πανλευκάδιος με την Φορτούνα Βαλανιδοράχης

Αν και έδειχνε από νωρίς να καθαρίζει το παιχνίδι ο Πανλευκάδιος αφού προηγήθηκαν πολύ νωρίς με σκορ 2-0, τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί χαμογέλασαν στο φινάλε αφού έφεραν το παιχνίδι στην ισοπαλία με 2-2 στο δεύτερο μέρος και πανηγύρισαν το βαθμό της ισοπαλίας στην έκπληξη της 10ης αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν στο τέλος για την διαιτησία.

Νωρίς νωρίς στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σκορ 2-0 με σκόρερ των δύο τερμάτων τον Μπόμπορη, που στην προσπάθειά του να πετύχει χατ-τρικ στο 15΄ τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ και μία φάση που όπως αποδείχθηκαν άλλαξε όλη την ιστορία του παιχνιδιού. Ενώ, μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι παίχτες του Γιώργου Κατηφόρη είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού έμεινε ίδια, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν και τρίτο γκολ, με τα πάντα να αλλάζουν στο 55΄ λεπτό, όταν ο Σούπε, εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Βασιλέιου και έκανε το 2-1, με τους φιλοξενούμενους να αρχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό ήρθε στο 66΄ σε μια πολύ αμφισβητούμενη φάση, όταν ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, χωρίς να υπάρχει παράβαση κατά την άποψή μας, με τον αρχηγό των φιλοξενούμενων, Γιάννη Τζίμα, να μην κάνει λάθος από τα 11 βήματα και να γράφει το 2-2.

Μέχρι το φινάλε, ο Πανλευκάδιος είχε κάποιες στιγμές να βάλει και τρίτο τέρμα και να πάρει το παιχνίδι, όμως δεν ήταν εύστοχος στην τελική προσπάθεια και έτσι πέταξε ακόμη δύο βαθμούς εντός έδρας.

Η διαιτητική τριάδα Κατσαμπίρη, Νάστος και Σίσκας, κυρίως οι δύο πρώτοι, έχασαν πολλές φάσεις, με αποκορύφωμα τις φάσεις των δύο πέναλτι (Το ένα που ζήτησαν οι γηπεδούχοι και το άλλο που δόθηκε στους φιλοξενούμενους). Μάλιστα, υπήρξαν αρκετές και έντονες διαμαρτυρίες στο τέλος του παιχνιδιού από τους γηπεδούχους.

Πανλευκάδιος (Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκκόλης, Κατωπόδης, Κουμπής, Τσιάβος, Φλούδας, Κοκκόλης, Μειντάνης(50΄ Θεοχάρης), Μπόμπορης(30΄ Τουργέλης), Κούτσικος, Ορφανός

Φορτούνα Βαλανιδοράχης (Τζίμας): Κοροντένι, Τζίμας, Νικολάου, Τσαβέλης, Νόνας, Μήτος-Κώτσης, Παππάς, Ευθυμίου, Βασιλείου, Σούπε, Ζιάκας(47΄ Κόφσα)

πηγή: lefkadasportnews.gr