Ισοπαλία (2-2) του Θεσπρωτού με Πανσερραϊκό

Αν και ο Πανσερραικός προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ο Θεσπρωτός ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο τέλος του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 10 πόντους και την 14η θέση, ενώ οι Ηπειρώτες στους 17 πόντους και την 5η θέση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι, με τον Κανίς στο 17′ λεπτό, με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή, να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ να κάνει το 1-0. Οι ερυθρόλευκοι πίεζαν ψηλά, με το γκολ του Κανίς στο 28′ λεπτό να ακυρώνεται, αλλά ο Ιταλός Μαροκινός εξτρέμ έκανε το 2-0 στο 45′ λεπτό.

Άμεση η απάντηση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κωνσταντίνου να κάνει το 2-1 στο 55′ λεπτό. Ο Θεσπρωτός ανέβασε ρυθμούς και πήρε το μομέντουμ, με τον Σαραντίδη να κάνει το 2-2 στο 76′ λεπτό, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Πανσερραϊκός (Άγγελος Διγκόζης): Κατσικάς, Κασμερίδης, Δημητρίου, Ζέρης, Φουάσης, Κρητικός, Έππας, Κόντσι, Ανάκογλου, Κανίς, Μέσσι.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Γώγος, Ζιώγας, Ντι Αλέσσιο, Στεργίου, Γεωργούσης, Κωνσταντίνου, Βαταμίδης, Σαραντίδης, Διγκόζης, Ρομέρο.

πηγή: liganews.gr