Ισόπαλοι με Βόλο ΝΠΣ οι Νέοι της ΑΕ Καραϊσκάκης

Σε εξ’ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/01) στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κομποτίου, οι Νέοι (Κ19) της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου ΝΠΣ.
Οι φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 5΄. Ο Μάργκαριτ έκανε την κοντινή προβολή, όμως οι Μπαλαούρας και Μήτσιος σταμάτησαν σωτήρια την μπάλα στη γραμμή. 32΄. Ο Τσίρκας πάσαρε ωραία για τον Μαργώνη, αυτός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά άνοιξε το κοντρόλ, με τον Κραβαρίτη να μπλοκάρει την μπάλα. 34΄. Φάουλ του Θεοδωρόπουλου και κεφαλιά του Μάργκαριτ ψηλά άουτ. 44΄. Σουτ του Μπάλλα λίγο έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Μπαλαούρας.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΓΚΟΟΟΛ 1-0 στο 52΄! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καζέλη, ο Ροβίνας έκανε το κοντρόλ και το γυριστό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στη γωνία του Κραβαρίτη για το 1-0. Ένα πολύ όμορφο τέρμα από τον επιθετικό της ΑΕ Καραϊσκάκης. 61΄. Σουτ του Παππά από πλάγια θέση έφυγε ψηλά άουτ. ΓΚΟΛ 1-1 στο 72΄. Ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Καραγιάννη, ο Λίτσος με πλασέ σε κενή εστία ισοφαρίζει σε 1-1. 77΄. Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας, όταν ο Παππάς πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε στην εξωτερική μεριά των διχτύων. Στη φάση είχε προηγηθεί σκληρό μαρκάρισμα στον Μαργώνη στο ύψος της μεγάλης περιοχής. 79΄. Φάουλ του Μαργώνη έδιωξε σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος. 83΄. Ωραία κίνηση και σουτ του Ευαγγέλου, πέρασε άουτ. 86΄. Σουτ του Μπάλλα, μπλόκαρε ο Μπαλαούρας.
Γήπεδο: Δημοτικό Κομποτίου «Ευάγγελος Σεργιάννης». Κίτρινες κάρτες: Παππάς (34΄) / Θεοδωρόπουλος (75΄), Ρέλλος (84΄).
Διαιτητής: Χουλιάρας Δημήτριος (ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας). Α΄ Βοηθός: Κέφης Γρηγόριος (ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας). Β΄ Βοηθός: Αναγνωστάκης Παύλος (ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας).
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κωνσταντίνου Δημήτριος (ΕΠΣ Άρτας).
Νέοι ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Σφήκας Δημήτρης): Μπαλαούρας, Μήτσιος, Θεμελής, Νούτσος, Χύσο, Μάρκος (80΄ Αρτέμης), Τσίρκας (60΄ Κακιώνης), Παππάς Δ., Καζέλης (71΄ Ευαγγέλου), Μαργώνης, Ροβίνας.
Νέοι Βόλος ΝΠΣ (Κόφφας Δημήτρης): Κραβαρίτης, Μπόλης, Θεοδωρόπουλος, Λιατσίκος (81΄ Ρέλλος), Ιακωβίδης, Κανελλάκης, Δημόπουλος (75΄ Κούκιος), Κόφφας, Καραγιάννης, Μάργκαριτ (59΄ Λίτσος), Μπάλλας (90΄+1΄ Αγερώτης).