Ισόπαλοι με 2-2 ο Παναθηναικός Β’ και ο Καραϊσκάκης Άρτας

Ο Παναθηναϊκός Β’ ήρθε ισόπαλος με τον Καραϊσκάκη με 2-2 στην πέμπτη αγωνιστική της SL2, με τους “πράσινους και τους Αρτινούς να ανεβαίνουν στους τέσσερις πόντους.
Ο Καραισκάκης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρία με τον Ρούνει στο 4′ λεπτό, με την μπάλα να περνάει άουτ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με προβολή στο Ντοναλτόνι μετά από πάσα του Ρούνει στο 6′ λεπτό (1-0). Οι γηπεδούχοι βέβαια έφεραν το ματς στα ίσια, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοχάρη στο 32′ λεπτό, το οποίο κέρδισαν με ανατροπή του Βαγιαννίδη στην περιοχή. Στο 43′ λεπτό, ο Ντοναλντόνι απείλησε από καλή θέση για τους φιλοξενούμενους, με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 44′ λεπτό ο Σέχου του Παναθηναικού Β’ είχε φάση από το ημικύκλιο μεγάλης περιοχής, με τον Χουάντερσον να μπλοκάρει την μπάλα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 1-1.
Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν καλύτερα και απείλησε στο 49′ λεπτό με προβολή του Αθανασακόπουλου, που μπλόκαρε ο Χουάντερσον. Στο 65′ λεπτό ανατράπηκε ο Σέχου, ο οποίος εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 2-1. Άμεση ήταν η απάντηση από τον Καραϊσκάκη Άρτας, αφού στο 68′ λεπτό, ο Ρούνει με ένα εντυπωσιακό σουτ έκανε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, αφού οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν στα επόμενα λεπτά να κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ.
Καραϊσκάκης (Τζουκάνοβιτς): Χουάντερσον, Γλυνός, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Τάμπας, Ρουμπανγκούκα, Ναζίμ, Ρούνει, Δερμιτζάκης, Ντοναλντόνι, Σταματής.
Παναθηναϊκός Β (Βονόρτας): Χριστογεώργος, Αντωνίου, Ρόμπι, Μαρτίνης, Βαγιαννίδης, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Μαραθωνίτης, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Σέχου.
πηγή: liganews.gr