Ισόπαλο 1-1 το φιλικό τεστ με τον Εθνικό Φιλιππιάδας για τον ΠΑΣ Αχέρων

Ισόπαλο έληξε το τελευταίο τεστ του ΠΑΣ Αχέρων με τον Εθνικό στην Φιλιππιάδα με σκορ 1-1.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στις 9 του μήνα θα αντιμετωπίσει τον Τηλυκράτη Λευκάδας στην Πρέβεζα στον τελικό του Super Cup της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και σήμερα έδωσε το τελευταίο του φιλικό στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας!

Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΣ Αχέρων τα πήγε καλά και σε αυτό το φιλικό, αλλά ο Χρήστος Τζίμας ήθελε να δοκιμάσει διάφορα σχήματα στην ομάδα από τη στιγμή που βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του.

Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Φιλιππιάδας, έδειξε να βρίσκεται σε σωστό δρόμο και πως μπορεί επάξια να σταθεί απέναντι σε ομάδες Γ’ Εθνικής. Και αν το σκορ στα φιλικά είναι κάτι ασήμαντο για τους προπονητές, το ευτύχημα για τον Ανδριανό Παπαδήμα είναι πως βλέπει την ομάδα του να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο, με ωραία, στρωτή μπάλα, κάθετο παιχνίδι και γενικά, στοιχεία τα οποία δουλεύονται στην προπόνηση. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να πούμε πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα και ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Σίγουρα, με τις εμφανίσεις της ομάδας δημιουργείται ένα θετικό κλίμα, ωστόσο χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά και υπομονή από όλους, ώστε να πούμε πως η ομάδα είναι στη θέση να βγάλει άνετα την κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου άνοιξε το σκορ στο 34΄ όταν ο Αρης Μιχάλης με ατομική προσπάθεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μολώνη. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας ισοφάρισε στο 86΄ με κεφαλιά του Κώστα Λύτου.

Η ομάδα του Χρήστου Τζίμα είχε και ένα δοκάρι στο 47΄ σε σουτ του Χρηστογιάννη.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Κέφης-Ζήκας

Εθνικός Φιλιππιάδας (Ανδριανός Παπαδήμας): Μολώνης, Χρήστου, Σαραντάρης, Λέντζος, Δερβίλης, Ξυλογιάννης, Νικοπολίδης, Σιώρος, Τσιάπη, Νίκου, Μήτσιος.

Αγωνίστηκαν και οι: Στούπας, Λύτος, Τσίρος, Ντανάι, Τσάπης, Δημητριάδης, Μυφταράι, Παππάς.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Φράγκος, Πάνος, Γούλας, Βασιλείου, Μιχάλης, Κεϊτά, Νικολάου, Χρηστογιάννης.

Αγωνίστηκαν και οι: Κούσης, Καρίπογλου, Ελέζι, Κάτσενος, Νόνας, Κώστας, Ζάκκας, Αθανασίου, Τσούτης, Λουκούμης.