Κάρτσακλας: “Πρόθεση μου να είμαι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ”

Στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1 μ.μ., μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, κ. Θωμάς Κάρτσακλας.

Σχετικά με την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα εν όψει της έναρξης των πρωταθλημάτων και λόγω πανδημίας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, “πιστεύουμε να πάνε όλα καλά αλλά αυτό δεν εξαρτάται από την ομοσπονδία, ούτε από τις ενώσεις παρά μόνο από την εξέλιξη της πανδημίας και είναι απόφαση του κράτους”.

Θέμα Υγεία

“Σαν ένωση, το θέμα της υγείας μας απασχολούσε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε και αυτό φάνηκε με την καθιέρωση των ιατρών και των πρώτων βοηθειών στα γήπεδα από το 2013, πόσο μάλλον τώρα που η πανδημία πλήττει τη χώρα μας και απο τη πλευρά μας, ζητήσαμε από τους δήμους την απολύμανση των χώρων των δημοτκών σταδίων, επίσης ολοκληρώσαμε ένα κύκλο συναντήσεων με κάποιους δημάρχους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για την τοποθέτηση απινιδωτών στα γήπεδα”.

Για την ανακατανομή των αξιωμάτων

“Με αφορμή την ανακατανομή αξιωμάτων κα την αναδιάρθρωση των επιτροπών που πάντα είναι στη διάθεση του εκάστοτε προέδρου, ο πρόεδρος προτείνει και από εκεί και πέρα με βάση την καλύτερη λειτουργία και βελτίωση της διοικητικής υποστήριξης, προχωρήσαμε σε αυτή την αναδιάρθρωση και πιο συγκεκριμένα εγώ σέβομαι και τιμώ όλους τους συνεργάτες μου, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση σε κανένα πρόσωπο, απλά τη δεδομένη στιγμή θεώρησα ότι έπρεπε να αξιοποιηθούν και κάποια άλλα πρόσωπα, αυτό και τίποτε άλλο”.

Μέτρα στήριξης

“Από την πρώτη στιγμή, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο αποδέχτηκε την πρόταση μου να διαγράψουμε οφειλές ομάδων που είχαν προς την ένωση, συνολικού χρέους 10.000 ευρώ”.

“Στα άλλα μέτρα στήριξης είναι η δωρεάν διαιτησία από την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος στον πρώτο εντός έδρας αγώνα, επίσης αναλάβαμε το παράβολο συμμετοχής στο κύπελλο και αν υπολογίσουμε όλα αυτά μαζί φτάνουν τις 15.000 ευρώ που θα λείψουν από τα ταμεία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας όπου σε συνδυασμό με την οικονομικό εξορθολογισμό που έχουμε κάνει στα ταμεία, μπορέσαμε να βοηθήσουμε τα σωματεία κάτι που άλλωστε ήταν ο στόχος αλλά και χρέος μας”.

“Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, έχοντας στο μυαλό μας τις προτάσεις που καταθέτουν τα σωματεία μας. Από πλευράς πολιτείας, πιστεύω η βελτίωση των αγωνιστικών χώρων είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει και ειδικά στον Ν.Λευκάδας όπου οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις, πχ το γήπεδο Λευκάδος είναι κλειστό λόγω εργασιών μέχρι τις 2/10, επίσης ο Απόλλων Πάργας ταλαιπωρείται τόσα χρόνια, εξαιτίας του γηπέδου και οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα. Θέλω να μαι αισιόδοξος και από την πληροφόρηση που έχω πιστεύω μέσα στη σεζόν οι ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο της Πάργας”.

“Πρόθεση μου είναι να είμαι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣ, αλλά αυτό θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή, διότι η χώρα περνάει μεγάλη δοκιμασία και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Από εκεί και πέρα όμως τα σωματεία είναι εκείνα που θα κρίνουν αν θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και των συνεργατών μου, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω καθώς και όλα τα μέλη της Διοίκησης όπου ο καθένας από τη πλευρά του κάνει το δικό του αγώνα και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο, ειλικρινά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους από καρδιάς”, κατέληξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας.

πηγή: prevezabest.blogspot.com