«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο Θρίαμβος Λούρου, 3-1 τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Ο Θρίαμβος Λούρου κατάφερε να πετύχει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας και «κλείδωσε» τη νίκη (3-1)για την 11η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη, σημειώνοντας όλα της τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Φιλιππιάδας και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του  βαθμολογικού πίνακα.

Ο Θρίαμβος Λούρου πήρε το προβάδισμα από το 17ο λεπτό με κεφαλιά του Πάνου.

Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απέκτησαν «αέρα» δυο τερμάτων χάρη σε γκολ του Σιδέρη.

Στο 34΄ ο Σιδέρης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νταλάκα έκανε το 3-0.

Στο 73ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με κεφαλιά του Λύτου, και στο 76΄ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Νίκου.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Αδριανού Παπαδήμα, παρά την ανωτερότητά τους μέχρι το τέλος του ματς δεν μπόρεσαν να πετύχουν άλλο γκολ, το οποίο θα τους έβαζε εκ νέου στο ματς.

Στο 94΄ σουτ του Δήμα στο κάθετο δοκάρι του Ντεκούλη.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Φραγκούλης-Κώτσης

Θρίαμβος Λούρου (Θωμάς Βασιλειάδης): Βαρέλης, Παππάς, Μαργέτης, Πάνου, Γόγολος, Ζάκκας (89΄ Καρπούζος), Γκολάκου (90΄+ Δήμας), Ντόντης, Σιδέρης, Νταλάκας (56΄Τζαφέρης), Κολιός Γ. (58΄ Κολιός Π.)

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Ντεκούλης, Χρήστου, Σαραντάρης, Λύτος, Λάκκας, Δημητριάδης (46’ Θεοδώρου), Τσίρος (81’ Στούπας), Ντανάι, Μήτσος, Νίκου, Ξυλογιάννης.