«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Πρέβεζα, 4-1 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στον ΠΑΣ Πρέβεζα για να πάρει τη νίκη με 4-1 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα σημείωσε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τελικά επικράτησε 4-1 του Κεραυνού Θεσπρωτικού για την 21η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Το φιλμ του αγώνα

4ο λεπτό ο Τριάντος βρήκε τον Σιδέρη σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.

11ο λεπτό Σουτ του Δημουλιά εντός περιοχής, πάνω στους αμυντικούς του ΠΑΣ.

17ο λεπτό σέντρα του Σιδέρη, κεφαλιά ο Στρεμπάρι 1-0.

26ο λεπτό σουτ του Σιδέρη έξω από την μεγάλη περιοχή, έδιωξε ο Παναγιωτίδης σε κόρνερ.

28ο λεπτό, μετά από λάθος του Μπάκα, ο Σιδέρης πήρε την μπάλα και περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

36ο λεπτό δυνατό σουτ του Σιδέρη έξω από την περιοχή στα χέρια του Παναγιωτίδη.

37ο λεπτό κόρνερ του Μπαρλαγιάννη, ο Ράμμος με κεφαλιά ένα το 3-0.

44ο λεπτό πήρε την μπάλα από τον Σιδέρη και από τα 50 μέτρα πλάσαρε τον Τσόλκα, κάνοντας το 3-1.

58o λεπτό ο Τριάντος έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτικού να διώχνει σε κόρνερ.

64ο λεπτό ο Μπαρλαγιάννης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Corentin έκανε το τακουνάκι, αλλά ο Παναγιωτίδης έδιωξε την μπάλα.

80ο λεπτό ο Κούτρας έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Παναγιωτίδης στην προσπαθειά του να πιάσει την μπάλα του φεύγει και ο Σιδέρης που παρακολουθούσε την φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1.

84o λεπτό σουτ του Σιδέρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα χτυπάει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Θεσπρωτικού.

Διαιτητής: Ρούσσος Ν.

Βοηθοί Διαιτητή: Πάτσης Ι., Βασιλάκης Σ.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Τσόλκας, Ράμμος, Κώστας, Τουλκερίδης, Τριάντος, Σιδέρης, Πανταζής, Corentin, Στρεμπάρι (68ο Κούτρας), Μπαρλαγιάννης, Σκαμνέλος.

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Παναγιωτίδης, Ντάφλος, Βάσσιος, Μπάκας, Τσιότσιος, Ζήκας, Ευθυμίου (46ο Νταλαγιάννης), Μαργαρίτης, Χουλιάρας (65ο Τζούκας), Δημουλιάς (65ο Αθανασόπουλος), Σιώρος.