“Καθάρισε” με ευκολία στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 4:0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της Super League, πετύχαινοντας όλα τα γκολ τους από το 60′ κι έπειτα.

Photo Credits: InTime

Ο Άρης μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την πίεση που του άσκησαν οι γηπεδούχοι μετά το 1:0, δεν τα παράτησε και πέτυχε άλλα τρία τέρματα, εκμεταλλευόμενος τα λάθη στην άμυνα των παικτών του Θανάση Στάικου.

Ο αγώνας

Στο 5ο λεπτό ο Μανού Γκαρθία βρήκε τον Καμάτσο στην περιοχή, όμως το σουτ του Πορτογάλου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Στο 32′ η επόμενη “επικίνδυνη” φάση της αναμέτρησης, με τον Ματέο Γκαρσία να επιχειρεί ένα μακρινό σουτ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στον Παντελάκη. Το 0:0 με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, το οποίο είχε ελάχιστες φάσεις.

Στο 58ο λεπτό ο Οντουμπάτζο μπήκε στην περιοχή, με τον Μπιλμπάο να τον ανατρέπει και τον Μαλούτα να σφυρίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φαμπιάνο στο 60′. Στο 70ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Ροσέρο σέντραρε παράλληλα στην περιοχή, όμως ούτε ο Παμλίδης ούτε ο Μορέιρα κατάφεραν να βρουν την μπάλα. Στο 74′, ο Τζίμας επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, ο Κουέστα απέκρουσε και στη συνέχεια το πλασέ του Μπαλάν κόντραρε στον Ενκουλού και πέρασε κόρνερ. Στο 76′, ο Μορέιρα μπήκε στην περιοχή, όμως ο Κουέστα απέκρουσε και πάλι το δυνατό σουτ του. Στο 79′, ο Άρης τιμώρησε την αστοχία των γηπεδούχων. Ο Γκαρσία εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Νταμπό πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ενκουλού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Στο 81ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς “τελείωσαν” το παιχνίδι. Ο Γκρέι πάσαρε στον Νταμπό, αυτός σούταρε, ο Αθανασίου απέκρουσε και ο Οντουμπάτζο με κεφαλιά βρήκε δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Εραμούσπε να απομακρύνει.

ΓΚΟΛ: 60′ Φαμπιάνο (πεν.), 79′ Ενκουλού, 81′ Οντουμπάτζο, 90+3′ Ματέο Γκαρσία

Κίτρινες: 20′ Εραμούσπε / 9′ Φαμπιάνο, 67′ Εμπακατά, 90′ Ετέμπο

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Μπαγκαλιάνης (64′ Ροσέρο), Εραμούσπε, Παντελάκης, Σόρια, Τζίμας (87′ Τσίρης), Μπιλμπάο, Μορέιρα, Πήλιος, Παμλίδης (87′ Φοφανά), Μπαλάν

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρθία (73′ Νταμπό), Καμάτσο (46′ Οντουμπάτζο), Πάλμα, Ζερβίνιο (78′ Γκρέι).

Πηγή: ertsports