Και επίσημα στον Αίαντα Γαστούνης ο Ραφαήλ Καρακίτσος

Παίκτης του Αίαντα και επίσημα είναι από σήμερα ο Ραφαήλ Καρακίτσος, ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα της Γαστούνης και αύριο κατατίθεται το δελτίο του στην ΕΠΟ. Την ίδια ώρα, τυπικά ελεύθερος έμεινε ο Κώστας Κατελούζος.

Στον Αίαντα, μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ, μετρούν αντίστροφα για το ματς της Κυριακής με τον Εθνικό Σκουλικάδου, ξεκινώντας και την προετοιμασία τους για το παιχνίδι αυτό. Ο Αίας, επιστρέφει πλέον σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με δυο αλλαγές στο ρόστερ του, αλλά και ένα νέο πρόσωπο σε αυτό. Οι αλλαγές, έχουν να κάνουν με τις αποχωρήσεις των Λαδά και Κατελούζου, κενά τα οποία καλύφθηκαν με την απόκτηση των Καρακίτσου και Βασιλικόπουλου. Η ομάδα, στο διάστημα αυτό ενισχύθηκε με τον νεαρό Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος έρχεται να ενδυναμώσει το ρόστερ του Αλέξη Γαβριλόπουλου.

Απών ο Τιερί Ντελγκάδο

Από την προετοιμασία του Αίαντα, λείπει ο Τιερί Ντελγκάδο, ο οποίος πήρε εορταστική άδεια και βρίσκεται στο Λουξεμβούργο, από το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος της εβδομάδας. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.

πηγή: ilia.news