Και τώρα ο Απόλλων (1-0)

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης κατάφερε να κερδίσει τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου και να διατηρήσει τη διαφορά της στο -4 από τους πρωτοπόρους Λαρισαίους.

Δωδέκατη συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Νίκου Θεοδοσιάδη, που ήδη σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι, που είναι ζωτικής σημασίας για την υπόθεση της ανόδου. Στα αγωνιστικά, οι Αρτινοί ήταν ανώτεροι και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 65’ και ύστερα, κατάφεραν να φτάσουν το πολυπόθητο «τρίποντο». Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα, πέραν ενός δοκαριού στο πρώτο μέρος και πλέον, η διαφορά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού μειώθηκε στου επτά βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 5’, ο Κουσίδης αστόχησε από τη μεγάλη περιοχή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αμαρκάριστος, από το πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιδόπουλο, ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 12’ οι Μαύροι Αετοί έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μπαλτιμάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ανδρούτσο, με το πλασέ του ποδοσφαιριστή των Τρικαλινών να χτυπά στο δοκάρι και στη συνέχεια να διώχνεται πάνω στη γραμμή, έπειτα από παρέμβαση του Αβραμίδη. Στο 14’, το σουτ του Κουσίδη απομάκρυνε δύσκολα ο Γιδόπουλος, ενώ στο 30’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Χαρτσιάς επέλεξε να εκτελέσει το φάουλ με πάσα στον Μαζιώτη, ο τελευταίος πραγματοποίησε εξαιρετική σέντρα, βρήκε τον Ζυγκερίδη, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49’, το σουτ του Μαζιώτη πέρασε λίγο άουτ και στο 64’, οι Αρτινοί έχασαν σπουδαία ευκαιρία, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαρτσιά, ο Αβραμίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, με το πλασέ του να χτυπάει στο δοκάρι του Γιδόπουλου. Ένα λεπτό αργότερα, ο παίκτης της προηγούμενης φάσης ανέτρεψε τον Ιωάννου, με τον κ. Βρέσκα να του δείχνει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σκόρερ: 30’ Ζυγκερίδης

Κόκκινη: 65’ Αβραμίδης (δ.κ.)

Α.Ε. Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Καψάλης, Λάμπρου, Αβραμίδης, Βελέτης, Κουσίδης (84′ Κόλλινς), Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Μαζιώτης (63′ Γούλας), Ζυγκερίδης (89′ Ευαγγέλου)

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Νίκος Μανούρας): Γιδόπουλος, Τεντόπουλος (46′ Γιαννούλας), Αετόπουλος, Ρόμπος, Καραστέργιος, Φλιούκας, Κεχαγιάς (63′ Σκρέκας), Βερβέρας, Μπαλτιμάς (46′ Μουρίκης), Τσιώλης, Ιωάννου

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κελεσίδης, Παπαδάκης (Ημαθίας)

πηγή: liganews.gr