«Καλάθια Αγάπης» για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πρέβεζας

Η ομάδα μας την φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης» με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Πρέβεζας και την ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων πολιτών της πόλης μας.

Η προσπάθειά μας αυτή ξεκίνησε με τη συνεργασία μας με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας. Από την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς και μέχρι την ολοκλήρωση της,  κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας, στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας γίνεται συγκέντρωση εσόδων και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου μας, προχωρήσαμε σε αγορά τροφίμων τα οποία παρέδωσε ομάδα  παικτών μας την Τρίτη 12/2 στην επίσκεψη τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πρέβεζας.

Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης θα διαρκέσει έως την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, στόχος του Συλλόγου μας είναι να προχωρήσουμε σε νέα αγορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά και σε αγορά φαρμάκων για την στήριξη του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Πρέβεζας.