Καραϊσαρλής: Δεν μπορώ μόνος – Σκέψεις να δώσω την ομάδα

Τη μεγάλη απογοήτευση της Διοίκησης του Κρόνου Αργυράδων έχει προκαλέσει η πενιχρή συμμετοχή των μελών και φίλων της ομάδας, καθώς και των επιχειρηματιών του χωριού και των γύρω περιοχών, στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου, την περασμένη Κυριακή.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος των «μπλε», Γιάννης Καραϊσαρλής, δεν έκρυψε την πίκρα του και τον έντονο προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν βρίσκει τη στήριξη που περίμενε. Όπως είπε, αδυνατεί πλέον να τα βγάλει μόνος του πέρα, δεδομένου ότι οι απαιτήσεις της Football League είναι πολύ μεγάλες, ενώ στη σκέψη του  είναι ακόμη και το ενδεχόμενο να δώσει την ομάδα!

Αρχικά, ο κ. Καραϊσαρλής ανέφερε τα εξής«Την Κυριακή περίμενα μια ικανοποιητική παρουσία από πλευράς κόσμου, όμως η εικόνα που αντίκρισα ήταν απογοητευτική. Στην αίθουσα ήταν – δεν ήταν μόλις 15 άτομα, εκ των οποίων τα περισσότερα δεν έδειξαν την πρόθεση να βοηθήσουν ενεργά και ουσιαστικά. Και όταν λέω βοήθεια, δεν εννοώ μόνον οικονομική. Θα μπορούσε κανείς να βοηθήσει και με άλλους τρόπους, αναλαμβάνοντας κάποιο συγκεκριμένο πόστο. Η ομάδα, από τη στιγμή που ανέβηκε στην Football League, είναι υποχρεωμένη να γίνει ΠΑΕ. Επομένως, μας περιμένει πολλή δουλειά».

Κατόπιν, ο Δραμινός παράγοντας τόνισε τα ακόλουθα: «Πρόσφατα, μου ζητήθηκε να πουλήσω τον ΑΦΜ του σωματείου, αλλά η απάντησή μου ήταν αρνητική, διότι ο Κρόνος ανήκει στις Αργυράδες και όχι στον Καραϊσαρλή. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Ωστόσο, μετά την αδιαφορία που διαπίστωσα την Κυριακή, δεν σας κρύβω ότι από το μυαλό μου περνούν και δεύτερες σκέψεις, όπως το να δώσω την ομάδα και τα χρήματα που θα ξόδευα γι’ αυτήν, να τα διαθέσω για να φτιαχτεί το γήπεδο. Κοιτάξτε… Στα πέντε χρόνια που είμαι στον σύλλογο, έχουμε κατακτήσει πέντε τίτλους κι έχουμε επιτύχει τρεις ανόδους. Από το Α’ τοπικό, ο Κρόνος έφτασε σήμερα να είναι ένα από τα σαράντα κορυφαία ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ελλάδας. Όμως, δεν μπορώ πια να ανταπεξέλθω μόνος. Δεν γίνεται να συνεχίσω να τραβάω μόνος μου το κουπί. Θα κάνουμε ακόμη μία προσπάθεια κι ελπίζω αυτή την φορά να υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο. Ειδάλλως, θα δω τι θα κάνω και θα πάρω τις αποφάσεις μου».

Πηγή: CorfuCorner