Καραϊσκάκης – Ρόδος 2-1: Νίκη στις καθυστερήσεις

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντοναλντόνι, ο Καραϊσκάκης Άρτας επικράτησε με σκορ 2-1 της ομάδας της Ρόδου για την 17η αγωνιστική της Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 95′ αλλά στο 97′ ο Νταναλντόνι έδωσε νίκη-χρυσάφι στην ομάδα του.

Η Ρόδος άγγιξε το 0-1 στο 9′ με τον Τσάβες σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ , ενώ είχε ακόμα μία καλή στιγμή με τον Σταματελόπουλο στο 16′ να αστοχεί με κεφαλιά από τα τρία μέτρα! Απάντησε η ΑΕΚ στο 20′ με κεφαλιά του Ναζίμ (μπλόκαρε ο Θεοδωράκης), ενώ στην εξέλιξη σουτ του Σταματελόπουλου μπλόκαρε ο Λάζαρεβς. Φοβερό βολέ του Νταλακούρα φεύγει ελάχιστα δίπλα από το παραθυράκι του Θεοδωράκη στο 31′ με την γηπεδούχο ομάδα να πατά καλύτερα στο γήπεδο!

Με την σέντρα στο β’ μέρος έγινε το 1-0. Λάθος συνενόηση Θεοδωράκη και άμυνας μετά από φάουλ του Τάμπα η μπάλα στρώθηκε στον Ντοναλντόνι που πλάσαρε ψύχραιμα στα δίχτυα! Η ΑΕ Καραϊσκάκης έφτασε κοντά και σε ένα ακόμα γκολ με τον Νταλακούρα λίγα λεπτά μετά! Η Ρόδος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση. Σκόραρε με τον Μακρυδημήτρη στο 86′ αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις όμως η ομάδα από το “Σμαραγδένιο νησί” έφερε το ματς στα ίσα! Σκόρερ ο Δελαπόρτας μετά από κεφαλια πάσα του Παπάζογλου! Η ΑΕ Καραϊσκάκης δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα! Ο Τάμπας στο 97′ έφερε την μπάλα στην περιοχή και ο Ντοναλντόνι με γυριστή κεφαλιά έκανε το 2-1 δίνοντας τρίποντο-χρυσάφι στην ομάδα του.

ΑΕΚ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Φραντζέσκος): Λάζαρεβς, Πριόνας, Γιαννιώτης, Πέδρο Ενρίκε, Βαφειάδης (46′ Φαν Ίπερεν), Κρισμάρεβιτς (52′ Γαλεάδης), Ντοναλντόνι, Ναζίμ, Κορέλας (90+1′ Μερτύρης), Δερμιτζάκης (15′ λ.τ Νταλακούρας) και Τάμπας.

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Αντωνίου): Θεοδωράκης, Μαρτσάκης, Μπότος (60′ Αδαμάκης), Σάαντο (80′ Μακρυδημήτρης), Καραγεωργής (60′ Μίγγος), Μάρκοβιτς (60′ Βουργουτζής), Χύσι, Δελαπόρτας, Σταματελόπουλος (77′ Σουλάι), Τσάβες και Παπάζογλου.

πηγή: liganews.gr