Καταγγελία από τον ΠΑΣ Αχέρων για την «φιλοξενία» στη Γαστούνη

Η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, εξέφρασε σφοδρά παράπονα για τη φιλοξενία που έτυχε στη Γαστούνη.

Αναλυτικά:

Ο ΠΑΣ Αχέρων θα ήθελε να συγχαρεί το διαιτητικό τρίο Βαρτσακη, Μπεκιαρη και Αντωνόπουλου του συνδέσμου Λακωνίας, για την εξαιρετική τους διαιτησία στον κυριακάτικο ποδοσφαιρικό αγώνα πρωταθλήματος του συλλογου μας με τον ΑΙΑ Γαστούνης.
Είμαστε όμως στην δυσάρεστη θέση σαν σύλλογος να καταγγείλουμε την απαράδεκτη φιλοξενία που αντιμετωπίσαμε από την γηπεδούχο ομάδα.
Όλα ξεκίνησαν από τα πρώτα λεπτά που κατέφθασε ο σύλλογος μας στο δημοτικό στάδιο Γαστούνης, καθώς και τα μέλη της διοίκησης μας, στην είσοδο του γηπέδου ζητήθηκε από τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου μας να πληρώσουν εισιτήριο κάνοντας λόγο για υπεράριθμη αποστολή και ότι δεν δικαιούμασταν προσκλήσεις σαν σύλλογος, το οποίο θέμα ευτυχώς λύθηκε και κάνοντας σαφές ότι δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από αυτά που δικαιούμαστε σαν σύλλογος, γράφοντας μια ονομαστική λίστα των ονομάτων που θα παρεβρεθούν στον αγώνα και όχι τελικά με τις οποίες προσκλήσεις που κανονικά δικαιούμασταν.
Στην αρχή της αναμέτρησης το εχθρικό κλίμα εντάχθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, αφότου η ομάδα μας προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας με πρωτοστάτη τον αδερφό του προπονητή του ΑΙΑ Γαστούνης, δημιούργησαν κλίμα τρομοκρατίας στις κερκίδες που βρισκόταν οι φίλαθλοι, το διοικητικό συμβούλιο και άτομα της αποστολής του συλλόγου μας και ο προπονητής μας, κινήθηκαν απειλητικά και φραστικά προς το μέρος μας κάνοντας λόγο να μην μιλάνε και να σταματήσουν να δίνουν οδηγίες, ευτυχώς όμως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με την άμεση παρουσία της αστυνομίας στο σημείο και την απομάκρυνση των φιλάθλων της Γαστούνης.
Τέλος θα θέλαμε να σταθούμε στην απαράδεκτη συμπεριφορά τόσο του Γενικού αρχηγού του ΑΙΑ Γαστούνης που έκοβε βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στους πάγκους, τόσο στον δικό του, που ήταν δικαιοδοσία σαν γενικού αρχηγού ποσό μάλλον και στον δικό μας και στην φυσούνα την ώρα του αγώνα, καθώς εκτελούσε χρέη παρατηρητή κάνοντας υποδείξεις όπου εκείνος ήθελε και όπως εκείνος νόμιζε σωστό. Στεκόμαστε και στον προπονητή της αντίπαλης ομάδας που δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτόν τον ρόλο καθόλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν σταμάτησε να εξυβρίζει και να απειλεί τον πάγκο μας δημιουργώντας θέμα από το πουθενά.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα απετράπη η είσοδος του προέδρου και του ιατρού-μασέρ του συλλόγου μας στα αποδυτήρια της ομάδας, με τον γενικό αρχηγό της αντίπαλης ομάδας να εκτελεί πάλι χρέη παρατηρητή και να κάνει λόγο για έκρυθμη κατάσταση και ότι δεν μπορεί να εισέλθει κανείς στα αποδυτήρια.
Ο ΠΑΣ Αχερων δεν θα μπει στην διαδικασία ανταπόδοσης παρόμοιας συμπεριφοράς ή φιλοξενίας. Δεν ταιριάζει άλλωστε στο επίπεδο του. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορούμε να δεχτούμε και να σκύψουμε το κεφάλι σε τέτοιου είδους τακτικές και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την προστασία του ΠΑΣ Αχέρων, των παικτών, των φιλάθλων και των διοικητικών παραγόντων του. Επιφυλασσόμεθα σε κάθε περίπτωση να προβούμε σε κάθε νόμιμη και αναγκαία ενέργεια προκειμένου να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας.
ΕΚ του Δ.Σ Πας Αχέρων Καναλακίου.