Καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Φιλιππιάδας 4-0 την Φορτούνα Βαλανιδοράχης

Ο Εθνικός ανέβασε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο πάνω σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο επικράτησε με 4-0 της Φορτούνας Βαλανιδοράχης στην Φιλιππιάδα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δύο γκολ πέτυχε ο Τσιάπι και από ένα οι Ντανάι και Τσίρος.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ, με τον Εθνικό Φιλιππιάδας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Τελικά τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος. Ο Ντανάι στο 52΄ με σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Αδριανού Παπαδήμα.

Στο 72΄ και στο 84΄ ο Ντανιέλ Τσιάπι με δυο προσωπικά γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, και ο Τσίρος με πλασέ από κοντά στο 87΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Κατσαμπίρης

Βοηθοί: Πάτσης-Λύτρας

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Ντεκούλης, Χρήστου, Σαραντάρης (84΄ Χαριτόπουλος), Λύτος, Λάκκας, Δημητριάδης (46΄ Θεοδώρου), Τσιάπι, Ντανάι, Μήτσος, Νίκου, Τσίρος.

Φορτούνα Βαλανιδοράχης (Νίκος Παπακώστας): Τσοβίλης, Καραγεώργος, Kofsha, Παππάς, Μήτος-Κώτσης Ι., Βάλβης, Σούπε, Ευθυμίου, Βαγγέλης, Γεωργίου, Βαββάς (29΄ Νικολάου, 90΄ Νάκας).