Κινητοποίηση για Μαξίμου η Super League 2!

Επαφές της Super League 2 ώστε να κλειστεί ραντεβού με την κυβέρνηση στο Μαξίμου και να δοθεί λύση με τα χρήματα του στοίχηματος.

Η Super League 2 κατέβασε ρολά. Ήδη δεν πραγματοποιήθηκε μια αγωνιστική και η διακοπή του πρωταθλήματος εξακολουθεί να παραμένει.

Ομάδες και διοργανώτρια είναι ενωμένες σαν μια γροθιά μπροστά στα τερτίπια του Λευτέρη Αυγενάκη, που θέλει να δώσει «ψίχουλα» στην κατηγορία από τα χρήματα του στοίχηματος.

Οι κινητοποιήσεις πάντως δεν έχουν σταματήσει. Άλλωστε η διακοπή από μόνη της δε θα λύσει κανένα πρόβλημα, αν και αποτελεί ηχηρό μήνυμα προς τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος έχει ήδη επαφές ώστε να κλειστεί ραντεβού στο Μαξίμου με υψηλόβαθμo στέλεχος της κυβέρνησης.

Εφόσον η Super League 2 καταφέρει να πάει στο Μαξίμου τα πράγματα είναι απλά. Θα ζητήσει τα αυτονόητα και τα προβλεπόμενα. Αυτά δηλαδή που επιχειρεί να ανατρέψει ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος ξαφνικά δε θέλει να εφαρμοστεί η υφιστάμενη ΚΥΑ.

Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ώρες, καθώς ο αγώνας της SL2 συνεχίζεται προκειμένου να τηρηθούν οι συμφωνίες και οι ομάδες να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται. Κι αυτά σίγουρα δεν είναι 70.000 ευρώ για κάθε ΠΑΕ, αλλά σχεδόν τριπλάσια.