Κοιτάζει και έξω

Το θέμα του γκολ είναι σημαντικό στην Football League και για αυτό το λόγο οι άνθρωποι του Καραϊσκάκη Άρτας ψάχνει λύσεις και στην ξένη αγορά.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας στη δεύτερη του χρονιά στην Football League εξετάζει περισσότερες επιλογές από την αγορά των ξένων ποδοσφαιριστών.

Η ξαφνική είσοδος του Καραϊσκάκη Άρτας το περασμένο Φθινόπωρο δεν άφησε πολλά περιθώρια επιλογής για αλλαγές στο ρόστερ και έτσι η ενίσχυση του ήταν περιορισμένη με ελάχιστους ποδοσφαιριστές και έτσι δεν μπήκε στο κάδρο και η διεθνής αγορά. Στις κινήσεις του Ιανουαρίου, πάλι δεν υπήρχε λόγος για σημαντικές κινήσεις στο δυναμικό, αφού η ομάδα είχε βρει τον ρυθμό της.

Αυτό το καλοκαίρι, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά και θέλει να εμφανιστεί σαφώς καλύτερη από το πρωτάθλημα που τελείωσε και πιο δυνατή σε ένα πρωτάθλημα που πιθανότατα θα είναι πιο ανταγωνιστικό με λιγότερες ομάδες, είτε 16, είτε 12 τελικά. Το τεχνικό επιτελείο δέχεται αρκετές προτάσεις από την ξένη αγορά, ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν και ψάχνουν φυσικά και ένα παράθυρο για την Super League, όπως συνέβη με τον Γιάννη Λουκίνα που κατέληξε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

πηγή: footballleaguenews.gr