Κοντά σε Κοντογουλίδη η ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Σε προφορική συμφωνία για ένα σημαντικό «χτύπημα» στα δοκάρια φέρεται να ήρθαν οι Πόντιοι Κοζάνης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor έδωσαν τα χέρια με τον Ανέστη Κοντογουλίδη και μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται να «κλειδώσει» και επίσημα η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο 27χρονος γκολκίπερ, που κατάγεται από την Πτολεμαϊδα, θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Νίκου Κατακαλίδη στον «άσο», δίπλα στους Ψάρρα και Γκόγκο, μένοντας πρόσφατα ελεύθερο από έναν ανταγωνιστή, τον Αχέροντα Καναλακίου (έπαιξε στους Ηπειρώτες φέτος στο πρώτο εξάμηνο), ενώ ήδη γυμνάζεται με την ΑΕΠ.
Πέρυσι ο Κοντογουλίδης πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο ως βασικός στα γκολπόστ της Βέροιας (συμπαίκτης με Γιάννη Τσικόπουλο), ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Νάουσα, Θύελλα Φιλώτα (συμπαίκτης με Ντινόπουλο και στις δυο), ΑΟ Σύρου και Εορδαϊκό.

Οι Πόντιοι, που παραμένουν στην κορυφή του 4ου ομίλου (+2 από Αναγέννηση Άρτας, +4 από Αχέροντα Καναλακίου), θέλουν θετική αντίδραση την Κυριακή, εντός με την Πρέβεζα, μετά τη «βαριά» ήττα από τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα (4-1).