Κοντά σε Νάτσο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Κοντά στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση για την περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αναμένεται να αποκτήσει τον Πρεβεζάνο Σπύρο Νάτσο από τον Ατρόμητο.

Ο 22χρονος μέσος αγωνίζεται στην ομάδα του Ατρόμητου και μάλιστα στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε φανέλα βασικού με την ομάδα του Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Super League, εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του Κιβρακίδη. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και στα τελευταία 15 παιχνίδια παραμένει εκτός αποστολής.

Ο Σπύρος Νάτσος είναι από την Πρέβεζα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Αθλόπολις Πρέβεζας. Το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή για την Ατρόμητο και αρχικά στην Κ15 και στη συνέχεια στις Κ 17 και Κ 20 της ομάδας του Περιστερίου. Τον Ιανουάριο του 2015 ο Νάτσος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο κατόπιν εισήγησης του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Νάτσος πέτυχε ένα φοβερό γκολ φέτος με το οποίο χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο επί της Λάρισας, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές Παίδων, Νέων και Ελπίδων της Ελλάδας.

Πηγή: passports