Κοντά στον Θεοδωρόπουλο ο Τηλυκράτης Λευκάδας

Κοντά στην απόκτηση του 23χρονου Ηλείου πορτιέρο Δημήτρη Θεοδωρόπουλου, βρίσκεται ο πρωτοπόρος Τηλυκράτης Λευκάδας.

Ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Αστέρα Αμαλιάδας, μεταπήδησε το 2016 στον Παναιτωλικό, όπου εντάχθηκε στην ομάδα Κ20 της Αγρινιώτικης ΠΑΕ. Ο Θεοδωρόπουλος, παρέμεινε στην Κ20 δυο χρόνια και στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, εντασσόμενος στην πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού, υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα. Αν και στα δυο χρόνια παραμονής του στον Παναιτωλικό, δεν κατάφερε να καταγράψει επίσημη συμμετοχή, είχε πολλές συμμετοχές σε αποστολές για τη Σούπερ Λιγκ 1, ενώ αγωνίστηκε σε πολλά φιλικά παιχνίδια, μεταξύ αυτών και σε ένα, εναντίον της Μπενφίκα.

Ο Θεοδωρόπουλος, δυο χρόνια πριν τη λήξη του συμβολαίου του, έμεινε ελεύθερος και πήγε  για να πάρει παιχνίδια στη Ζάκυνθο, της οποίας αποτέλεσε τον βασικό γκολκίπερ πέρσι, μέχρι να τραυματιστεί, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς της επανεκκίνησης με τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Θεοδωρόπουλος έμεινε ελεύθερος και με όλο αυτό το διάστημα, δούλεψε με τον Ανδρέα Αντωνόπουλο και αποκατέστησε πλήρως το πρόβλημα. Τις τελευταίες μέρες, δέχθηκε κάποιες προτάσεις από ομάδες της Γ΄ Εθνικής, αλλά φαίνεται ότι καταλήγει στον Τηλυκράτη, ο οποίος γνωρίζει τον Θεοδωρόπουλο από τη θητεία του στον Παναιτωλικό, ομάδα με την οποία ο σύλλογος της Λευκάδας διατηρεί καλές σχέσεις. Και κάπως έτσι, ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, βρίσκεται κοντά να αποκτηθεί από τον Τηλυκράτη και να δώσει μια καλή εναλλακτική λύση στη θέση “1” για τον Ανδρέα Παντζιαρά. Και βέβαια, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, μετά τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, στη Λευκάδα θα προστεθεί και ένας ακόμα Ηλείος, ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

πηγή: ilia.news