Κρόνος: Καλύτερα τα πράγματα στην επαναληπτική Γ.Σ.

Μπορεί το πρώτο προσκλητήριο της διοίκησης του Κρόνου προς τον κόσμο της περιοχής να έτυχε πολύ μικρής απόκρισης, ωστόσο, μια εβδομάδα αργότερα, η ανταπόκριση ήταν πιο ικανοποιητική.

Έστω και με τη… δεύτερη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η γενική συνέλευση που κάλεσε η διοίκηση του Κρόνου Αργυράδων (στο θέατρο της περιοχής) ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην προσεχή Football League.

Αιτία, βεβαίως, της αρχικής αναβολής ήταν η πολύ μικρή ανταπόκριση του κόσμου των Αργυράδων, ωστόσο, στη δεύτερη πρόσκληση υπήρξε μια σχετική ικανοποίηση στους διοικούντες για τη συμμετοχή που υπήρξε.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν α) διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, β) σύσταση ΠΑΕ, γ) επωνυμία ΠΑΕ, δ) καθορισμός μετοχικού κεφαλαίου, ε) αξία μετοχής, στ) διορισμός πενταμελούς προσωρινού συμβουλίου, ζ) εγγραφές μελών.

Και μπορεί, επί  της ουσίας, να μην “βγήκε” κάτι το ανακοινώσιμο από αυτή τη συνάντηση, ωστόσο, το θετικό κλίμα που υπήρξε, σε συνδυασμό με τον ωραίο διάλογο που έγινε, άφησε ορθάνοικτο το παράθυρο, να έχουμε μια δυνατή “συστράτευση” με στόχο, την εκ νέου καλή παρουσία των νοτίων, τούτη τη φορά, στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας τους.

Πηγή: corfusports.gr