«Κυανέρυθρη» η τρικαλινή μονομαχία

Τη νίκη με 1-3 επί της Φήκης πανηγύρισε ο ΑΟ Τρίκαλα του Τάκη Ρούσσα και του Στέλιου Αρσένου στο κυριακάτικο (2/10) φιλικό των δύο ομάδων.

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΤ ήταν ανώτερος και μετά από τις χαμένες ευκαιρίες των Τσιαφίτσα και Αλεξίου στο 12′ και το 13′, άνοιξε το σκορ στο 36′ με τον Τσιαφίτσα. Ο Γιουκέ έκανε τη σέντρα, ο Τσιαφίτσας μπήκε στην πορεία της μπάλας και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. Τέσσερα λεπτά μετά, οι κυανέρυθροι σκόραραν ξανά. Ο Αλέξίου αυτή την φορά “σέρβιρε” στον Τσιαφίτσα, ο οποίος και πάλι με πλασέ έκανε δύο τα γκολ της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε κατά πολύ με τον ΑΟΤ να έχει το πανω χέρι της αναμέτρησης. Στο 66′ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ στις καθυστερήσεις με τον Σκόνδρα.

ΠΟ Φήκης: Ντάσκας, Γ. Σκόνδρας (46’ Γεωργάκης), Δρόσος, Γιαννούλας, Τζέλης, Ιωάννου (63’ Τσιαντούλας), Πολυζόπουλος (59’Μακρής, 75’ λ.τ. Απ. Νικλητσιώτης), Γ. Νικλητσιώτης, Καλαμαράς (63’ Σιαμάντας), Γκαντιάς, Ν. Σκόνδρας

ΑΟ Τρίκαλα: Γρηγοριάδης (46’ Παϊτέρης), Σανδραβέλης (57’ Μπακρατσάς), Ριζογιάννης (46’ Λουκάς), Παπακώστας (69’ Νίντος), Νιάρος ( 57’ Μπραντίτσας), Αλεξίου, Τσιαφίτσας (46’ Σισοκό), Γιουκέ (46’ Κουτσιανικούλης), Κωστόπουλος (78’ Τζιώρας), Ζούμα, Κουσκουνάς (57’ Λώττας)

Πηγή: regista