Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας στην Αναγέννηση Άρτας

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα οι κάρτες διαρκείας της Αναγέννησης Άρτας ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει το σύλλογο στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες (εισιτήρια) Διαρκείας για τη νέα σεζόν 2019/20.
Στη διάθεση των φιλάθλων για τη νέα σεζόν όπου η ομάδα μας θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι τα νέα εισιτήρια – κάρτες διαρκείας.
Θα υπάρχουν δυο κατηγορίες καρτών διαρκείας, η μία θα αφορά τις αριθμημένες θέσεις (VIP) στο κεντρικό διάζωμα του Δημοτικού σταδίου Άρτας και οι υπόλοιπες θα ισχύουν για το υπόλοιπο τμήμα των εξεδρών.
Κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας θα μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις της περιοχής μας για αγορές με εκπτώσεις, που θα γίνουν γνωστές με ειδικό φυλλάδιο που θα εκδοθεί σύντομα, όπου εκεί θα αναγράφονται πιο αναλυτικά.
Η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας είναι αδιαμφισβήτητα οι φίλαθλοι της, για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους Αρτινούς να δώσουν τη νέα αγωνιστική σεζόν το δυναμικό παρών στο γήπεδο, είτε με την αγορά κάρτας διαρκείας, είτε με το απλό εισιτήριο στους αγώνες, για να συμβάλουν έτσι όλοι στην οικονομική και αγωνιστική άνοδο της ιστορικής μας ομάδας.