Κόλλινς: «Να το απολαύσουμε»

Ο Τζορτζ Κόλλινς αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του Καραϊσκάκη Άρτας και στο προσεχές ματς με τον Άρη.

Στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air», στον Libero 107,4 Fm φιλοξενήθηκε ο μέσος του Καραϊσκάκη Άρτας, Τζορτζ Κόλλινς και τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει χωρίς άγχος απέναντι στον Άρη και ό,τι προκύψει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Η ομάδα φτιάχτηκε άρον άρον, γιατί η απόφαση πάρθηκε πολύ αργά ότι θα βγούμε στη Β΄ Εθνική. Φτιάχτηκε από το μηδέν ουσιαστικά η ομάδα. Γίνεται μία προσπάθεια πολύ καλή από τη διοίκηση, σε λίγο χρονικό διάστημα φτιάχτηκε μία πολύ καλή ομάδα και στόχος είναι η παραμονή».

Για την αρκετά καλή πορεία μέχρι στιγμής:

«Τα σκαμπανεβάσματα στην πορεία μας είναι λογικά, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα στέκεται αξιοπρεπώς».

Για την αναμέτρηση που έχουν μπροστά τους με τον Άρη:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, παίζουμε με μία πολύ ιστορική και μεγάλη ομάδα που δεν είναι για την Football League. Θα είναι μια ωραία εμπειρία για εμάς και χωρίς άγχος θα πάμε να την απολαύσουμε και ό,τι βγει».

Για την κατάσταση στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας:

«Ο Άρης δεν είναι τυχαία πρώτος. Έχει πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και η βαθμολογική του θέση είναι αυτή που πρέπει να έχει».

Για την Παναχαϊκή που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα:

«Η Παναχαϊκή είναι πολύ καλή ομάδα, το μεταξύ μας παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Ευτύχησαν να βάλουν πρώτοι το γκολ και πήραν το ματς. Γενικά είναι καλή ομάδα με νέους και έμπειρους ποδοσφαιριστές».

Αν περίμενε από τον ΟΦΗ ν’ αντέξει παρά τα προβλήματα που έχει:

«Αυτά είναι δικά τους ζητήματα. Φαίνεται ότι δεν τους έχει επηρεάσει η κατάσταση, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν. Μπορεί να βγει και σε καλό αυτό που γίνεται και να συσπειρωθούν. Είναι όλοι μαζί και δίκαια κερδίζουν τα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες της εντός έδρας:

«Απ’ ότι έχω καταλάβει στην Football League η έδρα είναι σημαντική για κάθε ομάδα. Όλες οι ομάδες στηρίζονται στην έδρα τους. Εμείς είμαστε μία τέτοια ομάδα. Βέβαια ψάχνουμε τα πατήματά μας κι εκτός έδρας».

Αν το ματς με τον Άρη είναι το πιο δύσκολο που θα δώσουν:

«Ναι, από την αρχή όπως δημιουργήθηκε το πρόγραμμα είναι δύσκολο αυτό το διάστημα. Παίξαμε με την Παναχαϊκή, τώρα πάμε στον Άρη, μετά με την Δόξα. Με τον πρωτοπόρο είναι το πιο δύσκολο ματς».

Για το γεγονός ότι έχουν δεχτεί 11 γκολ κι έχουν σκοράρει 11:

«Θα θέλαμε να τα βελτιώσουμε λίγο αυτά τα στοιχεία. Να μην τρώμε εύκολα γκολ και να βελτιώσουμε την επιθετική μας ευστοχία».