Κύπελλο Ελλάδας: Αλλαγή έδρας και ημερομηνίας για το ματς του Βύρωνα με Παναχαϊκή

Το γεγονός ότι το Βερούλειο δεν έχει άδεια για να φιλοξενήσει παιχνίδι με ομάδα της Σουπερ Λιγκ 2 φέρνει τα πάνω κάτω, στη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου του Βύρωνα με την Παναχαϊκή που έχει οριστεί για την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Ο Βύρωνας μέσω ΕΠΣΚ ζήτησε από την ΕΠΟ την μετάθεση του αγώνα για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και μάλιστα να αλλάξει η έδρα και να γίνει η αναμέτρηση στο «Ανθή Καραγιάννη». Κάτι τέτοιο έγινε δεκτό τόσο από την ΕΠΟ, όσο και από την Πατρινή ομάδα.

Το πρόβλημα είναι με την επανασπορά που έγινε πρόσφατα στο «Ανθή Καραγιάννη». Ο ΑΟΚ προτείνει να πάει η αναμέτρηση του Βύρωνα με την Παναχαϊκή για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Αυτό φαίνεται να είναι δύσκολο.

Οι άνθρωποι του Βύρωνα τονίζουν ότι έχουν έρθει σε επαφή με τους υπεύθυνους του χόρτου στο «Ανθή Καραγιάννη», όπου απ` αυτούς υπάρχει διαβεβαίωση ότι το ματς μπορεί να γίνει στις 2 Οκτωβρίου. Αντίθετη άποψη φαίνεται να έχει ο ΑΟΚ. Η ΕΠΟ θα πάρει την τελική απόφαση. Εν τω μεταξύ επανασπορά ξεκίνησε και στο Βερούλειο Στάδιο.

Εκεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αετό Οφρυνίου έχει οριστεί από την ΕΠΣΚ για την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, με την προοπτική να ξεκινήσει εκείνη την
ημέρα η Α` κατηγορία.

Πηγή: proininews