Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών: Έμαθαν αντιπάλους Α.Σ. Βίκος Ιωαννίνων, ΑΓΣ Ιωαννίνων και IBC

Με το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών έγινε η εκκίνηση στις σημερινές κληρώσεις στα γραφεία της ΕΟΚ με τον Α.Σ. Βίκος Ιωαννίνων, τον ΑΓΣ Ιωαννίνων και το IBC να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους ξεκινώντας από την Α΄ Φάση της διοργάνωσης.

Αρχικά κληρώθηκαν οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής με το IBC να τίθεται αντιμέτωπο στην 1η φάση με τον Όλυμπο Ελευθερίου Κορδελιού ομάδα που συμμετέχει στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου και γηπεδούχος θα είναι το IBC.

Στη συνέχεια μπήκαν στο χορό Α.Σ. Βίκος Ιωαννίνων και ΑΓΣ Ιωαννίνων. Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων καλείται να αντιμετωπίσει την Ευκαρπία εκτός έδρας στην 1η αγωνιστική ενώ η ομάδα του Θωμά Κωστόπουλου θα φιλοξενηθεί από τη Νίκη Βόλου. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις 21 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τη 2η αγωνιστική σε περίπτωση που προκριθούν οι ομάδες το IBC θα βρει μπροστά του τον νικητή του ζευγαριού Διγενής Λακκώματος- ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Καστοριάς. Το παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας.

Αν ο ΑΓΣ Ιωαννίνων περάσει το εμπόδιο της Ευκαρπίας τότε θα βρει μπροστά του στη 2η αγωνιστική το νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκός-Δόξα Λευκάδας με τον αγώνα να γίνεται εκτός έδρας. Όσον αφορά τον Α.Σ. Βίκος Ιωαννίνων σε περίπτωση που περάσει τη Νίκη Βόλου τότε στην επόμενη φάση θα υποδεχθεί το νικητή του ζευγαριού Έσπερος Λαμίας-Γέφυρα.

Οι ομάδες της Β΄ Εθνικής που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση από τη 2η αγωνιστική θα βρεθούν αυτόματα στη Β΄ Φάση της διοργάνωσης εκεί όπου θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι 16 ομάδες της Α2. Αντίθετα οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής θα χρειαστούν και 3η αγωνιστική για να προκριθούν στη Β΄ Φάση. Έτσι, αν το IBC φτάσει μέχρι την 3η αγωνιστική τότε για να προκριθεί στη Β΄ Φάση θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός εκ των ΓΑΣ Βασιλικών Θεσσαλονίκης/ΑΣ Καστοριάς/Εθνικό Κοζάνης/Νίκαια Λάρισας.

Για να δείτε αναλυτικά την κλήρωση της Α΄ και Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών πατήστε εδώ: