Κ. Ζδράβος: Παραμονή και όσο δυνατόν ψηλότερα

Για την πορεία του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μίλησε στο Liganews.gr ο Κωνσταντίνος Ζδράβος.

photo: intime.gr

Ο 25χρονος μέσος τόνισε την ανταγωνιστικότητα του 3ου ομίλου και αναφέρθηκε στους ομαδικούς και ατομικούς του στόχους.

Αναλυτικά:

Για τον 3o όμιλο, που βρίσκεται ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο ειδικά στον όμιλο μας, με τις ομάδες να μην καταφέρνουν να αποσπαστούν από τις υπόλοιπες. Η δεύτερη θέση από την όγδοη απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Ελάχιστες ομάδες δείχνουν να έχουν ξεχωρίσει και είναι κυρίως σε άλλους ομίλους όπως η Καλαμάτα, ο Ολυμπιακός και η Νίκη Βόλου και το Αιγάλεω».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι της ομαδας δεν έχουν αλλάξει από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε. Παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία».

Για τους ατομικούς του στόχους: «Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες συμβαδίζουν με αυτές τις ομάδας και πιο συγκεκριμένα είναι η διάκριση στη Γ’ Εθνική μέσα από την ομαδική προσπάθεια».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Κάθε Κυριακή θα προσπαθούμε για το καλύτερο είτε αγωνιζόμαστε στο Καναλάκι είτε εκτός έδρας και είμαι βέβαιος πως στο τέλος της χρόνιας θα δούνε τη ομάδα όπως οι ίδιοι επιθυμούν».