Κ19. ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας – Άρης 0-1

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας γνώρισε την ήττα με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη.
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα (94΄) και ενώ τρία λεπτά νωρίτερα η ομάδα μας είχε χάσει μοναδική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Περισσότεροι από 400 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα στο δημοτικό στάδιο Άρτας, ανάμεσά τους οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Καραϊσκάκης.
Το φιλμ της αναμέτρησης:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
8΄ Μετά από κόρνερ του Καζέλη η μπάλα πέρασε απ’ όλους και από κοντά ο Μπάχα πλάσαρε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
13΄ Ο Χατζηιγνατίδης του Άρη έφυγε στην πλάτη της άμυνας, όμως η μπάλα από το πλασέ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
20΄ Ο Κοντοπούλης έκανε το σουτ από ευνοϊκή θέση, άουτ η μπάλα.
27΄ Ωραία κίνηση και πάσα από τον Καζέλη για τον Κούση, το σουτ του τελευταίου από πλάγια θέση μπλόκαρε ο Αρβανίτης.
40΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Λιάτσης γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή στον Κοντοπούλη, που με γυριστό σουτ την έστειλε λίγο άουτ.
45΄ Κεφαλιά από τον Κοντοπούλη, μπλόκαρε ο Μπούκας.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
53΄ Αδράνεια της άμυνας του Άρη, ο Καζέλης σε τετ α τετ αλλά πλασάρει πάνω στον Αρβανίτη.
57΄ Σουτ του Κοντοπούλη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
73΄ Μετά από κόρνερ του Μαργώνη ο Τσίρκας έκανε την κεφαλιά, όμως ο Μπαγκαλιάνης έδιωξε με νέα κεφαλιά στην γραμμή την μπάλα.
86΄ Ο Καραΐσκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Καλλίδης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.
91΄ Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, τετ α τετ ο Κούσης που έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ, εκατοστά άουτ η μπάλα.
ΓΚΟΛ 0-1 στο 94΄ Μετά από κόρνερ και αδράνεια της άμυνας, ο Μπούκας δεν μπλόκαρε σταθερά την μπάλα και από κοντά ο Καλλίδης την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.
Διαιτητής: Χαράλαμπος Αθανασίου (ΕΠΣ Άρτας).
Βοηθοί: Δημήτρης Μάνος, Κωνσταντίνος Σιατής (ΕΠΣ Άρτας).
Κ19 ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Δημήτρης Σφήκας): Μπούκας, Καψάλης, Κρίκας, Άτσκα, Μπάχα, Μάρκος (87΄ Δίπλας), Καζέλης (60΄ Τσίρκας), Χύσο, Κούσης, Μαργώνης, Βλάχος (66΄ Μήτσιος).
Κ19 Άρης Θεσσαλονίκης (Πασχάλης Μελισσάς): Αρβανίτης, Καλλίδης, Καραϊσκος, Γιάντσος (34΄ Μπαγκαλιάνης), Λιάτσης, Πότσι (64΄ Ψωματάκης), Μπουλγκουρίδης, Κλιγγόπουλος, Κοντοπούλης (76΄ Εμμανουηλίδης), Καρβούνης, Χατζηιγνατίδης.