Κ19. ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας – Απόλλων Λάρισας 3-0

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Football League Νέων σημείωσε η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποία για την 8η αγωνιστική νίκησε εύκολα στο δημοτικό στάδιο Άρτας τον Απόλλωνα Λάρισας με 3-0.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Σφήκα ήταν πολύ επιθετική, δημιουργώντας συνεχώς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, με τους Άτσκα και Κούση να βρίσκουν τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ έχασε κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με παιχνίδι κέντρου και την ΑΕ Καραϊσκάκης να φτάνει στο τελικό 3-0 με σκόρερ τον Βλάχο.
Το φιλμ της αναμέτρησης
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
1΄. Σουτ του Κούση πέρασε στην απέναντι πλευρά άουτ.
6΄. Ο Καψάλης έκανε σουτ εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Σπηλόπουλος.
11΄. Σουτ του Καψάλη από το ημικύκλιο στην αγκαλιά του πορτιέρο της Λάρισας.
14΄. Ωραία ενέργεια Χρουσιέλ, δίνει στον Καψάλη, ο οποίος σέντραρε για τον Κούση, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο.
22΄. Ο Κούσης έκλεψε την μπάλα και έκανε την παράλληλη σέντρα, όμως ο Καψάλης ήταν λίγο πιο πίσω και δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
ΓΚΟΟΟΛ 1-0 στο 24΄. Εκτέλεση κόρνερ του Βλάχου από την δεξιά πλευρά, ο Άτσκα με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ.
26΄. Σουτ του Μπαρούτζα εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Μπούκας.
30΄. Διαγώνιο σουτ του Καψάλη, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
31΄. Ο Άτσκα δοκίμασε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα.
ΓΚΟΟΟΛ 2-0 στο 33΄. Σε αντεπίθεση για την ομάδα μας, ο Μαργώνης έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Κούσης με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 2-0.
39΄. Ο Καψάλης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, όμως στο τετ α τετ ο Σπηλόπουλος σταμάτησε την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
43΄. Αντεπίθεση για την ΑΕ Καραϊσκάκης και ωραίο σουτ του Βασίλα, ελάχιστα άουτ.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
68΄. Φάουλ του Τσιούτσια, έδιωξε στη γωνία του ο Μπούκας.
72΄. Ο Κούσης κατέβασε την μπάλα εντός περιοχής, αλλά από δύσκολη θέση σούταρε ψηλά άουτ.
ΓΚΟΟΟΛ 3-0 στο 76΄. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καψάλη, ο Βλάχος με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητής: Αθανασίου Χαράλαμπος (ΕΠΣ Άρτας).
Βοηθοί: Μάνος Δημήτριος (ΕΠΣ Άρτας) – Νικολάου Ευάγγελος (ΕΠΣ Άρτας).
Κ19 ΑΕ Καραϊσκάκης (Δημήτρης Σφήκας): Μπούκας (87΄ Μπαλαούρας), Καψάλης, Χρουσιέλ, Άτσκα, Μπάχα, Βασίλας (79΄ Χύσο), Καζέλης (λ.τρ. 59΄ Κρίκας), Μήτσιος (84΄ Δήμος), Κούσης, Μαργώνης (81΄ Δίπλας), Βλάχος.
Κ19 Απόλλων Λάρισας (Κώστας Τσότσος): Σπηλόπουλος, Τσεκάι (46΄ Βόγλης), Μπαρούτζας, Γκιντίδης, Μητρούσκας, Τσικρίκας, Τσιούτσιας, Τζέλλος (55΄ Βαγενάς), Τσαπατόρης, Ντανίκας (65΄ Ελιζόπουλος), Mαρκτζάι (86΄ Πατέτσος).