Λάμψη Ζαρντίμ σε σεμινάριο προπονητικής στη Λευκάδα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μαζί με τους Τάκη Λεμονή, Τραϊανό Δέλλα και Άκη Ζήκο, ήταν οι βασικοί ομιλητές στο σεμινάριο προπονητικής “Μαζί δημιουργούμε το μέλλον” που διοργανώθηκε στη Λευκάδα.

Mία ωραία πρωτοβουλία πήρε ο Οδυσσέα Νυδρίου ο οποίος σε συνεργασία με τη Μονακό διοργάνωσαν σεμινάριο προπονητικής με στη Λευκάδα. Σε αυτό συμμετείχαν αρκετοί καταξιωμένοι προπονητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σίγουρα εκείνος που έλαμψε περισσότερο ήταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό ήταν δίχως αμφιβολία το κεντρικό πρόσωπο του σεμιναρίου και έδωσε τις συμβουλές του σε όλους τους προπονητές που συμμετείχαν.

Παράλληλα, τόσο εκείνος, όσο και οι Τάκης Λεμονής, Τραϊανός Δέλλας και Άκης Ζήκος που επίσης συμμετείχαν στο σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να προπονήσουν και τα παιδιά των ακαδημιών του Οδυσσέα Νυδρίου. Φυσικά, από το σεμινάριο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Ρώσος μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της Μονακό αλλά και του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Άλλωστε, ο 51χρονος επιχειρηματίας δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Λευκάδα, αλλά και για τον Οδυσσέα Νυδρίου τον οποίο έχει βοηθήσει αρκετά στο παρελθόν.

πηγή: sport24.gr