Λαμία: Επικρατέστερος για τον πάγκο ο Γιώργος Πετράκης

Οι Σάκης Τσιώλης και Γιάννης Μαντζουράκης ήταν τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για τη Λαμία, η ομάδα μας ωστόσο στρέφεται σε άλλη λύση και… επενδύει στο μέλλον με τον Γιώργο Πετράκη.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει χθεσινοβραδινό δημοσίευμα που θέλει τον Κρητικό προπονητή να βρίσκεται κοντά στη συμφωνία με τους «κυανόλευκους».

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «lamianow.gr» επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες και αναφέρει πως ο νεαρός τεχνικός είναι ο «εκλεκτός» του Πανουργιά Παπαϊωάννου για τη θέση. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 32χρονος κόουτς σήμερα θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα αναλάβει άμεσα δράση, αφού στόχος των «κυανόλευκων» είναι να βρίσκεται στον πάγκο τους για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με το Βόλο.

Πρόκειται για μια επιλογή -που όπως υποστηρίζεται- μελετήθηκε έντονα από τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος αποφάσισε να επενδύσει στο μέλλον. Εξάλλου, πρόκειται για έναν από τους πιο ελπιδοφόρους νεαρούς προπονητές στην Ελλάδα, ο οποίος είναι εξαιρετικός στην ανάδειξη ταλέντων.

Ο γιος του Γιώργου Πετράκη έχει δώσει ήδη δείγματα γραφής με τον Κισσαμικό, εκεί που ουσιαστικά «έφτιαξε» το όνομα του πριν τρία χρόνια, όταν και έγινε ο νεαρότερος προπονητής που κάθεται σε πάγκο ομάδας της δεύτερης κατηγορίας. Με τη συνένωση της ομάδας του Κισσάμου με τα Χανιά, το πρότζεκτ του εγκαταλήφθηκε και ο ίδιος αποχώρησε, ενώ εν συνεχεία ανέλαβε τον Καραϊσκάκη από τον οποίο έμεινε ελεύθερος πρόσφατα.

Εφόσον αναλάβει τον ΠΑΣ Λαμία θα είναι η πρώτη του δουλειά σε τέτοιο επίπεδο, ενώ έχει δουλέψει επίσης σε ΑΟ Τυμπακίου, Ηρόδοτο και Ερμή Ζωνιανών.

πηγή: lamiaole.gr