Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Έμειναν στην ισοπαλία

Η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε με τον Μπεχαράνο, αλλά οι Ηπειρώτες με αυτογκόλ του Κορνέζου ισοφάρισαν για το τελικό 1-1 και πήραν πολύτιμο βαθμό.

Σχηματισμοί

Η Λαμία είχε τον Σαράνοφ στο τέρμα, δεξί μπακ ο Σιμόν, αριστερό ο Γκοράνοφ και στόπερ οι Αντέτζο, Κορνέζος. Στα χαφ οι Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Νούνιες, στα άκρα Ντε Βινσέντι, Γιακουμάκης και στην κορυφή ο Μανούσος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον Σούλη στο τέρμα, δεξί μπακ ήταν ο Σόρια, αριστερό ο Πήλιος και στόπερ οι Παντελάκης, Εραμούσπε. Στα χαφ οι Ριένστρα, Λιάσος, Καραχάλιος, στα άκρα οι Μορέιρα, Ροσέρο και στην κορυφή ο Παμλίδης.

Δοκάρι ο ΠΑΣ

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Η Λαμία ξεκίνησε πιο δυνατά, ενώ ο ΠΑΣ ισορρόπησε μετά το 25’. Στο 10’ μακρινό σουτ του Πήλιου έφυγε άουτ και στο 11’ σέντρα σουτ από τον Ντε Βιντσέντι, έδιωξε ο Σούλης σε κόρνερ. Στο 13’ σουτ του Γιακουμάκη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 19’ επικίνδυνο γύρισμα του Γιακουμάκη, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία.

Στο 29’ ο ΠΑΣ Γιάννινα άγγιξε το γκολ. Κόρνερ του Σόρια, ο Παντελάκης έκανε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Σαράνοφ.

Στο 45′ μακρινό σουτ του Καραχάλιου, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Προηγήθηκε η Λαμία

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς ρυθμό, αλλά μετά το 60’ πήρε φωτιά. Στο 51’ κεφαλιά του Σταματελόπουλου ήταν άστοχη, ενώ στο 56’ μακρινό συρτό σουτ του Καραχάλιου, μπλόκαρε ο Σαράνοφ. Στο 62’ το σουτ του Τζανδάρη κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Στο 66’ έγινε το 1-0. Σέντρα του Γκοράνοφ και στο δεύτερο δοκάρι ο Μπεχαράνο με προβολή άνοιξε το σκορ.

Απάντησε ο ΠΑΣ

Οι Ηπειρώτες πέρασαν στην επίθεση και στο 74’ έφτασαν στην ισοφάριση. Φάουλ του Σόρια, ο Παντελάκης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κορνέζος στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 78’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από την ανατροπή. Πάσα του Παντελάκη στον Σταματελόπουλο, αυτός πέρασε στο σπριντ τον Αντέτζο κι έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (88’ Βασιλακάκης), Νούνιες, Γιακουμάκης, Μανούσος (84’ Μπάμπης), Ντε Βινσέντι (65’ Σλίβκα).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Ριένστρα, Λιάσος (72’ Τζίμας, Καραχάλιος, Μορέιρα, Ροσέρο (17’ Σταματελόπουλος – 86’ Μπαλάν), Παμλίδης.

πηγή: onsports.gr