Λευκή ισοπαλία για Ναυπακτιακό Αστέρα και ΠΑΣ Πρέβεζα

Ένας εξαιρετικός Ναυπακτιακός Αστέρας που είχε την  υπεροχή απέναντι στον ΠΑΣ Πρέβεζα  σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε όμως να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που όπως είπε και ο προπονητής της Μιχάλης Βλάχος , λόγω των απουσιών είχε στόχο την ισοπαλία κάτι που πέτυχε έστω αν η ομάδα του Δημήτρη Κάκκου στάθηκε άτυχη όταν ο Βαρουξάκης αστόχησε στο 75’ από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο νεοεισελθόν Αδραχτάς.

Αναλυτικά το παιχνίδι , στο πρώτο ημίχρονο η πιο σπουδαία ευκαιρία ήταν το σουτ του Βαρουξάκη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός μπήκε για να πάρει την νίκη έχασαν αρκετές ευκαιρίες με πιο σημαντικές την προβολή του Καραγιάννη σε κενή εστία με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαρουξάκη στο 75’ .

Απάντηση σε αυτές τις σπουδαίες ευκαιρίες ήταν η φάση του Βασάρα που δέχθηκε μια ωραία μπαλιά και έφυγε μόνος απέναντι στο Σιδέρη που όσες φορές χρειάστηκε ήταν παρών και έσωσε το Ναυπακτιακό από βέβαιη παραβίαση.

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Δελής – Καλαμπούκας (Βοιωτίας)

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Κάκκος): Σιδέρης, Θεοχάρης (60΄ Κόκας), Καλαμπόκας, Πέκεζ, Θωμόπουλος, Τσεκούρας, Καραγιάννης, Γιαννόπουλος, Βαρουξάκης (83΄ Ανδρεόπουλος), Κονιδάς, Τσότρας (71΄ Αδραχτάς).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Πανταζής (83΄ Σακκάς), Ράμα, Diaw, Ιασωνίδης, Γκίνι, Μπατμάς, Φερεντίνος, Κόκκαλης (64΄ Σκαμνέλος), Βασάρας, Παπαδόπουλος (93΄ Βασιλόπουλος).

πηγή: nafpaktianews.gr