«Λευκή» ισοπαλία του Κρόνου Αργυράδων με Θεσπρωτό

Η ομάδα του Γιάννη Χονδρογιάννη είχε τις στιγμές για να κερδίσει το ντέρμπι του Κανονιού, κόντρα στο Θεσπρωτό, αλλά εντέλει, κόλλησε στο μηδέν.

Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε… Ο λόγος για τον Κρόνο Αργυράδων που κόλλησε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στον Θεσπρωτό, στο ντέρμπι του 3ου ομίλου, στο Κανόνι.

Ήταν μια αναμέτρηση, που επί της ουσίας είχε… δύο πρόσωπα. Αφενός, αυτό του πρώτου 30-35λεπτου, όταν το ματς ήταν ισορροπημένο, κι αφετέρου του υπόλοιπου διαστήματος, όταν η κερκυραϊκή ομάδα έδειξε πως ήταν ανώτερη των Θεσπρωτών, δίχως, όμως, να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν ούτως ώστε να φτάσει στο σπουδαίο τρίποντο, που θα την διατηρούσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Γκόλια, ωστόσο, στη συνέχεια, οι Φαίακες απάντησαν με δύο σουτ του Κοιλιάρα, και στο ημίωρο, περίπου, ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Γκόλια.

Ε, από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία… Απείλησαν με τον Μουζακίτη (άουτ) και με τον Κοιλιάρα (άουτ), ενώ, λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Πανταζής έσωσε την εστία του Θεσπρωτού.

Στην επανάληψη, τώρα, οι απομακρυσμένες γραμμές του Κρόνου μειώθηκαν, η πίεση των Κερκυραίων αυξήθηκε, ωστόσο, παρά τις στιγμές της ομάδας του Χονδρογιάννη (κυριότερη, αυτή με το Χαρτσιά), τελικώς 0-0!

Για την ιστορία, οι Κερκυραίοι, στην επανάληψη, φώναξαν τόσο για ένα πέναλτι, όσο και για ένα τέρμα που τους ακυρώθηκε.

Διαιτητής του ματς ήταν ο Νέος, με βοηθούς τους Θανασιά και Λιόντο, όλοι από τα Γιάννενα.

ΚΡΟΝΟΣ (Χονδρογιάννης): Ζάχος, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, Γραικός (62΄Κονισπολιάτης), Αχείμαστος, Ντατίδης, Χάρτσιας, Χατζηδημητρίου, Παπαστεργίου (70΄Κατσιαμήτας), Κοιλιάρας, Μουζακίτης

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σουλιώτης, Πανταζής, Μπέρτσος, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου, Φούντζουλας, Μπίκας, Γκόλιας (55΄Ποζόγλου), Ευθυμίου, Γώγος

πηγή: corfusports.com