Λευκή ισοπαλία (0-0) για Σούλι Παραμυθιάς και Μακεδονικό Φούφα

Αν και ανώτερη στο παιχνίδι η Παραμυθιά, «κόλλησε» στο 0-0 με τον Μακεδονικό.

Δεν κατάφερε το Σούλι Παραμυθιάς να μετατρέψει σε γκολ την υπεροχή του, κι έτσι παραχώρησε τη δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού, στο πρώτο ημίχρονο είχαν μεγάλες ευκαιρίες για το 1-0, ενώ στο δεύτερο παρά την εδαφική υπεροχή τους δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις.

Από την άλλη ο Μακεδονικός Φούφας δεν φάνηκε επικίνδυνος προς την εστία του Πατσιούρα, κοιτώντας κυρίως να διαφυλάξει τα νώτα του και τον βαθμό της ισοπαλίας στο δεύτερο 45λεπτο.

Η Παραμυθιά είχε δύο πολύ καλές στιγμές στο δίλεπτο 26΄-27΄ με τον Βασιλάκη να έχει αρχικά κεφαλιά που απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπίντσης, ενώ μετά την εκτέλεση ο Διαμάντης έπιασε το τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα όμως έφυγε μόλις άουτ.

Στο 32΄ ο Καραμποΐκης επιχείρησε το δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Φούφα αντέδρασε σωστά, αποκρούοντας τη μπάλα.

Η φάση του αγώνα έγινε δύο λεπτά αργότερα, στο 34΄. Εκτέλεση φάουλ του Αναστασιάδη από πολύ μακριά, στο οριζόντιο δοκάρι. Σε δεύτερο χρόνο νέα κεφαλιά από τον Βασιλάκη και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Μπίντση.

Στο 48΄ το Σούλι είχε ουσιαστικά την τελευταία καλή στιγμή του στο ματς, αλλά ακόμα μια κεφαλιά του Βασιλάκη από καλή θέση κατέληξε στα χέρια του Μπίντση.

Από εκεί και πέρα το Σούλι παρά την υπεροχή του δεν βρήκε τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σωστά και να κλείνουν τις διόδους προς το τέρμα τους. Έτσι τα λεπτά κύλησαν και το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος, με το Σούλι να αναδεικνύεται για δεύτερη φορά ισόπαλο στην έδρα του.

Σούλι Παραμυθιάς (Τζιάρρας): Πατσιούρας, Μούτσιος, Τάτσης, Διαμάντης, Βασιλάκης, Μώκος, Μπέλλος (80′ Παπαδόπουλος), Αναστασιάδης, Καραμποΐκης (65΄ Κωσταμένας), Ντόκος, Παπαρούνας

Μακεδονικός Φούφας (Τούνας): Μπίντσης Ι. Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τζουβάρας, Μπακάλης, Μπίντσης Ν (84΄ Τουλεμενίδης Φ.), Καραφουλίδης (62΄ Κοπατσάρης), Αιχμαλωτίδης (86′ Σπανδωνίδης), Χάιτας, Τοπάλης, Μαυροματίδης (91΄ Τουλουμενίδης Ζ.)

πηγή: theball.gr