Λευτέρης Βέρμπης: ” Ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς χτίστηκε μια καινούρια ομάδα”

Το Σούλι Παραμυθιάς  αποτελεί αναμφίβολα την φετινή έκπληξη στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι νεοφώτιστοι, έχοντας ως καθοδηγητή στον πάγκο τους τον Λευτέρη Βέρμπη, βρίσκονται από το ξεκίνημα της σεζόν στα υψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε ενώ προκρίθηκε και στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Ο 43χρονος τεχνικός μίλησε στο sportime24.gr για την φετινή εξαιρετική σεζόν της ομάδας του και για το πού οφείλεται αυτή, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λευτέρη Βέρμπη στο sportime24.gr:

Για τον απολογισμό που κάνει για την μέχρι τώρα παρουσία του Σουλίου Παραμυθιάς

Ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς χτίστηκε μια καινούρια ομάδα που πρώτη φορά συμμετέχει πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μια επιτυχημένη χρονιά αφού επιτεύχθηκε  ο στόχος της παραμονής και προκριθήκαμε στον τελικό του κυπέλλου. Οφείλουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια να επιδείξουμε την ίδια σοβαρότητα για να κατακτήσουμε το κύπελλο και μια καλή θέση στο πρωτάθλημα.

Για το ρόστερ της ομάδας

Σχεδόν τα 3/4 είναι καινούριοι ποδοσφαιριστές και το 1/4 ήταν και τις προηγούμενες χρονιές. Το ρόστερ απαρτίζεται από ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με αγωνιστική διάθεση και προσήλωση στον στόχο. Σ την αρχή του πρωταθλήματος είχαμε την ατυχία να χάσουμε 2 ποδοσφαιριστές για όλη τη χρονιά με σοβαρούς τραυματισμούς (Σιαράβας, Μαρμούτας) και στην διάρκεια άλλους δυο (Μπουκουβάλας, Μώκος Β.) όμως πάντα οι ποδοσφαιριστές δίνανε τις λύσεις καλύπτοντας τις ανάγκες που δημιουργούνταν.

Για τον μακροπρόθεσμο στόχο που υπάρχει στο σύλλογο

Στόχος της ομάδας είναι να εδραιωθεί στην κατηγορία και κάθε χρόνο να αποκτά εμπειρία και να χτίζει πάνω σε αυτήν.

Για τους φιλάθλους της Παραμυθιάς κι αν στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας

Οι φίλαθλοι στηρίζουν την προσπάθεια και κάθε Κυριακή κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Πολλοί από αυτούς ακολουθούν σταθερά την ομάδα και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Για το φετινό πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής

Το φετινό πρωτάθλημα ίσως είναι το πιο αμφίρροπο και ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών με τις περισσότερες ομάδες να έχουν μικρές διαφορές αγωνιστικά..Κάτι που το κάνει απρόβλεπτο και συναρπαστικό μέχρι το τέλος.

Για τη μάχη της ανόδου, αλλά και της παραμονής, είπε:

Για την παραμονή και την άνοδο πιστεύω θα γίνουν πραγματικές μάχες μέχρι την τελευταία αγωνιστική και δεν μπορώ να κάνω ασφαλή πρόβλεψη γι’ αυτές.