Λύτρωση στο 91′ για τον ΠΑΣ Αχέρων, 1-0 την ΑΕ Μεσολογγίου

Νίκη με σκορ 1-0 για τον ΠΑΣ Αχέρων το μεσημέρι της Κυριακής στο Καναλάκι απέναντι στην ΑΕ Μεσολογγίου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Το γκολ για την ομάδα του Τάκη Ντούρου ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91΄) από στημένη μπάλα. Εκτέλεση κόρνερ του Βασιλειάδη, κεφαλιά Πάνου από το ύψος της μικρής περιοχής στο βάθος της εστίας του Μανιάτη 1-0.

Ο ΠΑΣ Αχέρων είχε και ένα δοκάρι στο 9ο λεπτό με τον Κόλλινς.

Με την νίκη αυτή ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα με 20 βαθμούς, και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης απέκτησαν και ένα μικρό μαξιλαράκι 3 βαθμών.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στην δέκατη θέση με 7 βαθμούς όπου ισοβαθμούν με την ΑΕ Λευκίμμης και Ναυπακτιακό Αστέρα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τζόβας, Μάντζιος και Μπόσιας του συνδέσμου Ηπείρου.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: (Χρήστος Ντούρος) Κοντογουλίδης, Βασιλειάδης, Μελιγγιώτης, Βραχνός, Πάνος, Γούλας, Κυριάκης, Πότσης, Μπλέτσας, Κόλλινς, Νικολάου (78΄Παππάς).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαπάντης) Μανιάτης, Πασπαλιάρης (53΄Κολοβάκης), Παναγιωτόπουλος Κ. (58΄Χάρπερ), Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης, Λίτσος, Γεωργούσης, Κοντογιάννης (80΄Παλιάτσας), Γράβαλος (59΄Κοντομήτσος).