Λ. Χατζηκυριακίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»

Δηλώσεις για τo ξεκίνημα της προετοιμασίας, την κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλου, έκανε ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, που βρίσκεται στο Μέτσοβο με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία της Δόξας Λευκάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη:

Ξεκινήσαμε κανονικά την προετοιμασία με όλους τους παίκτες να δίνουν κανονικά το παρών. Εύχομαι να έχουμε πάνω από όλα υγεία και κατά δεύτερο λόγο βασιζόμενη σε θεμελιώδεις βασικές αρχές όπως η πίστη στο πλάνο, η εμπιστοσύνη και τέλος η επικοινωνία. Να έχουμε την καλύτερη δυνατή αγωνιστική παρουσία, παρουσιάζοντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα φέρει τον κόσμο της Λευκάδας στο γήπεδο.

Όσον αφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος, δεν έχω να σχολιάσω κάτι το ιδιαίτερο. Εμείς έχουμε σαν αρχή να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε παιχνίδι στην ώρα του. Προς το παρόν μας ενδιαφέρει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για την έναρξη του πρωταθληματος.

Όσον αφορά το θεσμό του κυπέλλου, αυτά τα παιχνίδια συμπεριλαμβάνονται στα παιχνίδια προετοιμασίας. Καλό είναι φυσικά να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε, αλλά σίγουρα δεν θα θυσιάσουμε τον ρυθμό της προετοιμασίας για να είμαστε έτοιμοι για το κύπελλο.

πηγή: lefkadasportnews.gr