«Μάθαμε από τα λάθη μας»

Επίθεση σε όσους πολεμούν τη διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου εξαπέλυσε ο Τζήμας, και κυρίως στο «μπλε» ραδιόφωνο

Με ανακοίνωσή τους οι «κυανόλευκοι» επισήμαναν πως θέλουν να βάλουν τέλος στην ανέξοδη κριτική, προαναγγέλλοντας το κλείσιμο του ραδιοφώνου. Αναφορικά με την πορεία της ομάδας, επισήμανε πως έμαθαν από τα λάθη τους στη Νίκη.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρός της κ. Αθανάσιος Τζήμας, θέλουν να υπενθυμίσουν ότι υπάρχει διοίκηση η οποία θα προσπαθήσει να αναλάβει εκ νέου το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε πείσμα των “επαγγελματιών” Νικιωτών, που λυμαίνονται την ομάδα στην οποία πρόσφατα μάλιστα απέκτησαν (παράνομα) και πόστα εκμεταλλευόμενοι την δύναμη που τους δίνει το “μπλε” ραδιόφωνο!

Νιώθουν “σπουδαίοι” πετώντας καθημερινά λάσπη και ανέξοδη κριτική – φυσικά a la carte – στο πρόσωπο του προέδρου της ΔΕ ποδοσφαίρου, περνώντας στον απλό κόσμο τις γραμμές που τους υπαγορεύουν οι “εγκέφαλοι” του σχεδίου της συρρίκνωσης της μεγάλης Νίκης Βόλου.

Προϋπόθεση της ανοδικής πορείας της Νίκης Βόλου σε όλα τα επίπεδα, το κλείσιμο αυτού του ραδιοφώνου, στελέχη του οποίου αναρριχήθηκαν στα διοικητικά κλιμάκια του συλλόγου εκμεταλλευόμενα την δύναμη του “μικροφώνου”!

Φτάνει πια η ανέξοδη αλλά και ανεύθυνη ταυτόχρονα κριτική…

Την Κυριακή η ομάδα μας παίζει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο “Π. Μαγουλάς” και ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί…

Θυμίζουμε την ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για τους φιλάθλους μας, οι οποίοι δυστυχώς δεν θα πανηγυρίσουν την άνοδο…

Μάθαμε από τα λάθη μας όμως!».